- 2,263
- 780
- 113
Ben PayFix şifrem harici ne kaydı istiyorsanız ekran alık atabilirim herkese sorun yok inanmayan etmeyen varsa . 200 lira için şunları yazdığıma bile utanıyorum neyseCikarip vursaydi masaya aha deseydi kayitlar
Ben PayFix şifrem harici ne kaydı istiyorsanız ekran alık atabilirim herkese sorun yok inanmayan etmeyen varsa . 200 lira için şunları yazdığıma bile utanıyorum neyseCikarip vursaydi masaya aha deseydi kayitlar
Adama atacaktin konu hic acilmayacakti haksizken hakli duruma gecme suç sende dost ilk basta atacaktin konu kapanacakti bizde hic konusamazdik kimse burada kimseyi taniyamaz güvenemezBen PayFix şifrem harici ne kaydı istiyorsanız ekran alık atabilirim herkese sorun yok inanmayan etmeyen varsa . 200 lira için şunları yazdığıma bile utanıyorum neyse
As dostSelamün aleyküm hayırlı günler bol şanslar
Aleküm veselamSelamün aleyküm hayırlı günler bol şanslar
Attım ne gerekiyorsa ona da şifremi talep ediyor benden arkadaş sen atar mıydın şifreni 200 lira para için o kolay olanı yapıp iftira atmayı tercih etti ben tüm kayıtları giriş çıkışı hesabı attım ?Adama atacaktin konu hic acilmayacakti haksizken hakli duruma gecme suç sende dost ilk basta atacaktin konu kapanacakti bizde hic konusamazdik kimse burada kimseyi taniyamaz güvenemez
Tmm neyse konu kapansin uzatmayalimAttım ne gerekiyorsa ona da şifremi talep ediyor benden arkadaş sen atar mıydın şifreni 200 lira para için o kolay olanı yapıp iftira atmayı tercih etti ben tüm kayıtları giriş çıkışı hesabı attım ?
Dost ekran kaydi istiyecektin şifresini istemen sacma olmus benceCümleten selamın aleyküm şükür kavuşturana diyerek başlayayım dün saat 23 sıralarında çekilişten çıktım cebimde kuruş yok yine sonnzamankwrsa olduğu gibi sevindik bikac arkfssa yazdım sağolsun arkadaş ben yardımcı olurum dedi neyse payfix ilettim başkana başkan gönderdim dedi 1 e kadar bekledik arkadaş geçmedi sabah geçer sen uyu ben atarım dedi neyse yattık kalktık baktım yine yok yine yazdım arkadaşa yok dedi dedimki telefon numaranı ilet canlı desteğe sorayım varsa birşey illaki geçer yok ezbere ekran görüntüsü atıp duruyor baskanlada görüştük onada kendisi herhangi bir şifre veyahut birşey vermedi sadece ekran görüntüsü attı ve @Başkan bana 200 lirami gönderip konuyu kapattı bende zaten arkadaş bana 300 lira aticani soykedi bende kendisine degiln300 30 k da atsa şu saatten sinra almiycami söyledim olay budur sahada bu konu hakkında yazmiyvam sanırım çoğu kişi benim gibi yapardı arkadaş haklida olabilir gelmemiste olabior ama başkana şifreyi vermeliydi diye düşünüyorum ve konuyu kapatiyorum
Başkan istedi dost ben sadece telefon numarasıni isteyip canlı desteğe dekont atıp hesabıma para geçmedi ilgilenirmisniz yazscaktimDost ekran kaydi istiyecektin şifresini istemen sacma olmus bence
Numarasinida vermek istemeyebilir dostBaşkan istedi dost ben sadece telefon numarasıni isteyip canlı desteğe dekont atıp hesabıma para geçmedi ilgilenirmisniz yazscaktim
Peki canlı desteğe yazıp cevabin ekran görüntüsü atabilirmi peki videoya payfix no alıp hesap harejtkeeini atabilirmi kendini bı şekilde ispatlayavjkir miNumarasinida vermek istemeyebilir dost