- 8,876
- 9,606
- 113
Okumadım ne oldu@BLACKROSE eger konudan banlamazsan sende ayni dusuncedesindir demek benim için davos biter bir daha da davosa gelmem isimiz gücümüz rast gitmiyor diye kendimize lafda ettiremeyiz valla
Okumadım ne oldu@BLACKROSE eger konudan banlamazsan sende ayni dusuncedesindir demek benim için davos biter bir daha da davosa gelmem isimiz gücümüz rast gitmiyor diye kendimize lafda ettiremeyiz valla
Boş yapma lanMangal yaktım bu saatte pirzola yapicam üf
Taraftar bağıriyo dun bu sene şampion görelim diye hahsha koptumawkSeneye olur yav niye olmasin
Şu foto atmisim ya alintilayip orda mesaji var normalde silindiOkumadım ne oldu
Tineri az cekin diyoz yav yav su son 3 hafta kazansak bir umutta artik imkansizdan öteTaraftar bağıriyo dun bu sene şampion görelim diye hahsha koptumawk
La yok be yönetim de tirt aldığı stopere baksanaTineri az cekin diyoz yav yav su son 3 hafta kazansak bir umutta artik imkansizdan öte
6 numara degil mi o ak james ve ranato gelirse iyi amaLa yok be yönetim de tirt aldığı stopere baksana
1.97 boyvar ne 6si la ama 6ysa daha rezil transfer6 numara degil mi o ak james ve ranato gelirse iyi ama
Ayarlicam cano , durduk yeremi sana sataştı laf attiŞu foto atmisim ya alintilayip orda mesaji var normalde silindi
Bunun yine blackrose5353 modu açılmışHele mangal basında bonanzanin yaptığına bak yenmezmi hu aq yaninda yat
Ekli dosyayı görüntüle 469833
6 diye okudum bende tanimiyom hani yildiz gelecwkti serdar adali klübu batirirdi ama yildiz getirirdi en azindan ak1.97 boyvar ne 6si la ama 6ysa daha rezil transfer
OkBunun yine blackrose5353 modu açılmış
Manita tribi he bide
Ben bi profil paketlim gelirim6 diye okudum bende tanimiyom hani yildiz gelecwkti serdar adali klübu batirirdi ama yildiz getirirdi en azindan ak
Adres at lan konum ar
Aynen la espri yapmis konudaki rollerde kuponlarin tersini oynucam diye bende oyna dedim ters bisey de demedim sacma salak 2 3 saat sonra alintilayip o mesaji yazmis gece 4.30daAyarlicam cano , durduk yeremi sana sataştı laf atti
Pirzolayi duydun tabiAdres at lan konum ar
Kolay gelsin hadiBen bi profil paketlim gelirim