- 56,770
- 31,026
- 113
Tebrikler dostHele mangal basında bonanzanin yaptığına bak yenmezmi hu aq yaninda yat
Ekli dosyayı görüntüle 469833
Tebrikler dostHele mangal basında bonanzanin yaptığına bak yenmezmi hu aq yaninda yat
Ekli dosyayı görüntüle 469833
Tamam, bu tumbetin bonus almıştım 1 hakkim daha var buda tumbetli bonusuymus 10kya10k veriyor slotta denenirmi hele bi baksana kanka inceleAynen la espri yapmis konudaki rollerde kupjnlaron tersini oynucam diye bende oyna dedim ters bisey de demedim sacma salak 2 3 saat sonra alingilayip o mesaji yazmis gece 4.30da
Tsk ederm cnm , tumbet 80 90k cekemezmiyiz bi incele yazTebrikler dost
PeluşPirzolayi duydun tabi
Yav slot tamamen şans 25 kat cevrim sporu iyi ama benim bildigim 500 mü 1k mi ne en fazla bastiriyor almistim bir araTsk ederm cnm , tumbet 80 90k cekemezmiyiz bi incele yaz
Peluş ayımı
Slot 20k ful farmdan bonusa girerse 50 100 betten oderse 80 90k olur tamamen sansYav slot tamamen şans 25 kat cevrim sporu iyi ama benim bildigim 500 mü 1k mi ne en fazla bastiriyor almistim bir ara
Aynen içine Kafa yapan bişeyler saklicam.filmlerdeki gibiPeluş ayımı
Aynen sporu kombinede 3k bastiriyor cevrimde ana pqra + bonusun 10 kati sporda denenir aslinda ama kural ihlali olursa silerSlot 20k ful farmdan bonusa girerse 50 100 betten oderse 80 90k olur tamamen sans
Ise alirsan olurAynen içine Kafa yapan bişeyler saklicam.filmlerdeki gibi
Neyse hadi bi roll yap umutlari tazelet, varmi suan macAynen sporu kombinede 3k bastiriyor cevrimde ana pqra + bonusun 10 kati sporda denenir aslinda ama kural ihlali olursa siler
Tamgot yaNeyse hadi bi roll yap umutlari tazelet, varmi suan mac
Yok gibi bulten kötüNeyse hadi bi roll yap umutlari tazelet, varmi suan mac
Olur gelIse alirsan olur
Sinirliyim saga aq dua et yine yazıyorumTamgot ya
O zaman kalsin aksama bakarizYok gibi bulten kötü
Ha ben ha sen sullycigim tmm sen yap akTamgot ya
Lan yürü kâmil kaç yaşıma geldim senin sorduğunu babam sormuyo banaawk ben bişey diyince trip atıyosunSinirliyim saga aq dua et yine yazıyorum
Tenisler çok iyiO zaman kalsin aksama bakariz
Ha ben ha sen sullycigim tmm sen yap ak
Sully yapsin tenis cokmus sessiz sessiz sanssizligi kirar benceO zaman kalsin aksama bakariz