- 56,791
- 31,086
- 113
Valla normalde urfa merkezde tek basima kaliyodum iyi zam alamadim diye biraktim işi devam etseydim gelirdiniz orada yedirirdim miss gibiUrfa kebabı iyi giderdi
Valla normalde urfa merkezde tek basima kaliyodum iyi zam alamadim diye biraktim işi devam etseydim gelirdiniz orada yedirirdim miss gibiUrfa kebabı iyi giderdi
2500 mt2 kırklareli 1650 di kampanya yaptık 1300 sonNerde kac metre
Parasıyla nasıl alay ediyo bizle görüyorsunValla normalde urfa merkezde tek basima kaliyodum iyi zam alamadim diye biraktim işi devam etseydim gelirdiniz orada yedirirdim miss gibi
Kanka gel izmire , mardinliyim bende doguda pek bisey kalmadı eskisi gibiValla normalde urfa merkezde tek basima kaliyodum iyi zam alamadim diye biraktim işi devam etseydim gelirdiniz orada yedirirdim miss gibi
Sudan ucuz2500 mt2 kırklareli 1650 di kampanya yaptık 1300 son
Ah ah isi biraktim diye valla bir yandan pisman oldum ama bir yandanda hakkimi yedirmedim diye kafa rahatParasıyla nasıl alay ediyo bizle görüyorsun
Hanı kacak cay gönderiyordun salih efendiBir yandan roll takip bir yandan muhlama gomuyorum
İssizlik zor sonra sonu 5353 olanlarin maskarasi oluyoruzAh ah isi biraktim diye valla bir yandan pisman oldum ama bir yandanda hakkimi yedirmedim diye kafa rahat
Kafamda o var dost zaten o taraflara gelicem de neresi olur bilemem aydin olabilir sakaryada okudum ora olabilir benjm iş için fazla buyuk sehir olmazsa daha rahatKanka gel izmire , mardinliyim bende doguda pek bisey kalmadı eskisi gibi
Hayirlisi diyelim insallah daha iyi bir şirkete giricem loİssizlik zor sonra sonu 5353 olanlarin maskarasi oluyoruz
Kacak yok rize cayi var adres at hemen yolliyimHanı kacak cay gönderiyordun salih efendi
Baksana bildiğin aynısı cümleleri bile aynı blackrose5353Yemek çekilişi yapalımmi 1 kişiye, ona gore bi mod çağırak yapsın
Ne yemegi millet toplandi bultende iyi bir roll cevirelimm yemegi sullye ismarlaYemek çekilişi yapalımmi 1 kişiye, ona gore bi mod çağırak yapsın
Lan olm ben oldum olalı buyum alkolümusunBaksana bildiğin aynısı cümleleri bile aynı blackrose5353
OkNe yemegi millet toplandi bultende iyi bir roll cevirelimm yemegi sullye ismarla