- 8,876
- 9,606
- 113
Sağlık olsunYok lan başkasıyla ettiler qaliba
Sağlık olsunYok lan başkasıyla ettiler qaliba
Beklenen ve özlenenSağlık olsun
Belki seneye..Beklenen ve özlenen
Yoh ak 2 qün Snra bitio😂😂Belki seneye..
Ak derken akı karayı karıştırdığın için Konudan 30 gun banlısın ekremimamogluYoh ak 2 qün Snra bitio😂😂
30 az olmadımı düz 54.9 qün yplımAk derken akı karayı karıştırdığın için Konudan 30 gun banlısın ekremimamoglu
Bakarız düşünürüz enikten ses varmı30 az olmadımı düz 54.9 qün yplım
Bakalım nolucuBakarız düşünürüz enikten ses varmı
Neyli dede öttür oradan uzun hava heleSully butrogonu uçurmuşlar mi akihkokhkoh le le le le le
Neyli dede öttür oradan uzun hava hele
Hajdjsdh😀
😁Neyli dede öttür oradan uzun hava hele
Hoppaaalaaa
Guvenlik sertifika dersindeydim kral simdi yazabildim. iyilik saglik sen nasilsinNasılsın salih
Özel güvenlik miGuvenlik sertifika dersindeydim kral simdi yazabildim. iyilik saglik sen nasilsin
Aynen ömer baba su an deli gibi ariyor herkes dedim bende alayimÖzel güvenlik mi
Ben 12 yıldır özel güvenliğim şuan herkes almak istiyor çünkü kolay iş olduğu için eğer garanti biyere girip çalışırsan rahatsnAynen ömer baba su an deli gibi ariyor herkes dedim bende alayim
Benim is bile hazir. Silahli olarak basvurdum aldigim anda eylulden sonra bir ozel okulda baslayacagimBen 12 yıldır özel güvenliğim şuan herkes almak istiyor çünkü kolay iş olduğu için eğer garanti biyere girip çalışırsan rahatsn
Hayırlı olsun atışlarda telaş yapma çelik yelek giydirip attiracaklar en az 5/3 vurBenim is bile hazir. Silahli olarak basvurdum aldigim anda eylulden sonra bir ozel okulda baslayacagim