- 71,314
- 43,852
- 113
%100 güveniyorum ben sanaGozu olanin gotu ciksın rose bizi takmiyo aslinda bunu basarir taladro bilirsinde iste 😂
%100 güveniyorum ben sanaGozu olanin gotu ciksın rose bizi takmiyo aslinda bunu basarir taladro bilirsinde iste 😂
OlrKaju diye yerim seni bak rapçi
Çok doğru söyledi @BLACKROSE taladro bayağıdır yok yaktır meşaleyi taladroyaSen oyna canim sıkıntı yok yak bize mesaleyi gudubetler yokken hemen 3 adim atalim 😎
Ahgsyaiahzhs
Abi gotumuze don alamiyoruz pokere cagiriyosun ver bi roll yapalim orda bi rest ceker halledersin sen 😂😂😂Şuan tokatlama seansı var, beklerim masaya babayigitleri 😃
Ekli dosyayı görüntüle 471103
8475in son 2 hanesine rolling bekliyoruz bu bizi masaya bekliyor napcam masada yancı mı olayım çöpleri mi toplayayım 🤣🤣🤣🤣🤣Şuan tokatlama seansı var, beklerim masaya babayigitleri 😃
Yok la klaspoker bu, normal oyuncularla oynuyorumRose bey krupiyere simdi bahsis veriyodur bize.roll parasi vermeye kiyamiyo 😂😂😂
Abi gotumuze don alamiyoruz pokere cagiriyosun ver bi roll yapalim orda bi rest ceker halledersin sen 😂😂😂
Haydi vur gel vur gel bulten cokkk iyi yavYok la klaspoker bu, normal oyuncularla oynuyorum
Kemal sunal geldimi aklima jshshananaDolaptaki son zeytinle kavga ediyorum 2 saattir
Benim tanıdığın fero bu elemanları tokatlayıp gelir kardeşlerine ufak roll yaptırırYok la klaspoker bu, normal oyuncularla oynuyorum
ROSE MUBAREK 3 AYLARDA KARDESLERINI KIRMAZBenim tanıdığın fero bu elemanları tokatlayıp gelir kardeşlerine ufak roll yaptırır
Olum la mübarek ayları bari katma araya la🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ROSE MUBAREK 3 AYLARDA KARDESLERINI KIRMAZ
Bol şansŞuan tokatlama seansı var, beklerim masaya babayigitleri 😃
Rose bize vericek ki allah ona daha cok versin 😂😂Olum la mübarek ayları bari katma araya la🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Elimize vermesin de🤣🤣🤣Rose bize vericek ki allah ona daha cok versin 😂😂