- 4,827
- 4,943
- 113
İlk ihlalmi
Deli deli oldum dağa taşa sordumSen kırmızı şortli
İlk ihlalmi
Deli deli oldum dağa taşa sordumSen kırmızı şortli
Gel sana jhonny sinsle Gates of olympusun bağlantısını anlatayımNe sorunu olacak ben kursa bile gitmedim söyle ordakilere benim işim var de 7 8 gün gitme sonra git imzanı at cik beni arayın dersin bişey olursa sınav zamani gidersin tek bukadar kursa gidilir mi hiç zaman kaybı
Ben de 12 senedir uyumadım kapışalımmı😆Deli deli oldum dağa taşa sordum
Kurs degil polis denetime geldi herkesden imza aldi diyor ki kurs sahibi gel imzayi at bugun teslim etmem lazim dedim su an gelemiyorumm yasak soyleyemiyorum forumda o sebepten dolayi gelemesse kurs yanar diyor imza sart diyorNe sorunu olacak ben kursa bile gitmedim söyle ordakilere benim işim var de 7 8 gün gitme sonra git imzanı at cik beni arayın dersin bişey olursa sınav zamani gidersin tek bukadar kursa gidilir mi hiç zaman kaybı
Hosgeldin dostumSen kırmızı şortli
Para yok dostum ne rolü ama olsun Erdoğan başımızda olsunda soğan ekmek yeriz Erdoğandan vazgeçmeyizO kadar sayfa okuduk rolling yok, konu dışı muhabbet hep
Hb dostHosgeldin dostum
Gelsin dönmemin serefine roll varO kadar sayfa okuduk rolling yok, konu dışı muhabbet hep
Musluktan su içme,dedm demi sana😆Arka sokaklarda rol alicaksaniz olur
Ne diyosun bilader şifreli konuşmaArka sokaklarda rol alicaksaniz olur
Şşş bozma işiNe diyosun bilader şifreli konuşma
Bu espri üzerine sana 2 3 roll cezaArka sokaklarda rol alicaksaniz olur
Musluktan su içme,dedm demi sana😆
Bitirim ikili hele siz verin biz rol yapak bi kere 😀Ne diyosun bilader şifreli konuşma
Tam 1 hafta olduRollmü oda ne
Tm önce sen ver sonra ben vercem😁Bitirim ikili hele siz verin biz rol yapak bi kere 😀
yanlış bitirim ikili @butragueno ve @JoeQuanqa onlarada boşa bitirim ikili demedik bitik ikili oldukBitirim ikili hele siz verin biz rol yapak bi kere 😀
Ohh ben yokum ozmn suattan isteyanlış bitirim ikili @butragueno ve @JoeQuanqa onlarada boşa bitirim ikili demedik bitik ikili olduk