- 8,876
- 9,606
- 113
Lafa gelince varsınız, icratte sifirsiniz ekoyla aqyanlış bitirim ikili @butragueno ve @JoeQuanqa onlarada boşa bitirim ikili demedik bitik ikili olduk
Lafa gelince varsınız, icratte sifirsiniz ekoyla aqyanlış bitirim ikili @butragueno ve @JoeQuanqa onlarada boşa bitirim ikili demedik bitik ikili olduk
Sorma la ah ahyanlış bitirim ikili @butragueno ve @JoeQuanqa onlarada boşa bitirim ikili demedik bitik ikili olduk
sende yok edici ingilizsinOhh ben yokum ozmn suattan iste
@BLACKROSE
Abdest al trabzon maci sonrasi başlarız inş 😀Tam 1 hafta oldu
Beni ayirmissin demek roll geliyor helal dostLafa gelince varsınız, icratte sifirsiniz ekoyla aq
ya boş yapma gene ver 500 kasa öyle 200 el olmuo vericen 500 ü canlıyı 1 saat sonra konuda bakmışsın 2.5k olmuş misLafa gelince varsınız, icratte sifirsiniz ekoyla aq
Ayıp ettin kırıldım smdiLafa gelince varsınız, icratte sifirsiniz ekoyla aq
One aq cikar paraları hadi 😀Tm önce sen ver sonra ben vercem😁
Ula imkan verinnsende yok edici ingilizsin
şşşşş yaw kapatsana oniii. oğlım gel buraya kırmızi şortlii.Abdest al trabzon maci sonrasi başlarız inş 😀
Hahaha dmde yaziyo ozet , açıklamalar efso rol 10 dk surmedi😀ya boş yapma gene ver 500 kasa öyle 200 el olmuo vericen 500 ü canlıyı 1 saat sonra konuda bakmışsın 2.5k olmuş mis
Iban yazıyor dostlar üc beş demeyin boş qecmeyinOne aq cikar paraları hadi 😀
Kuru sıkısın ses yap ancaUla imkan verinn
Icindeki kuruşları bile almışsin helal 😀 kelebek kovalamaya devamIban yazıyor dostlar üc beş demeyin boş qecmeyin
Bak sen kendi istediğin zaman yaptırıyorsun ondan ben ben istediğim zaman won olur bunu dedim kaç kere etki ile zaman aynı 😀Hahaha dmde yaziyo ozet , açıklamalar efso rol 10 dk surmedi😀
Deneyelimmi?Kuru sıkısın ses yap anca
Parası olan olmayan atsnIcindeki kuruşları bile almışsin helal 😀 kelebek kovalamaya devam
Hahah 6/2 miydiBeni ayirmissin demek roll geliyor helal dost
5 te 2 duzeltelim lütfenHahah 6/2 miydi