- 31,888
- 13,783
- 113
Burası Türkiye kardesm cok,arastırma bak silivri soqukturYa ilk yari 1.5 ust nasil olmaz aga cildiriricam sahada berbatti bu sahada nasil top oynatiyo bu federasyon ya
Burası Türkiye kardesm cok,arastırma bak silivri soqukturYa ilk yari 1.5 ust nasil olmaz aga cildiriricam sahada berbatti bu sahada nasil top oynatiyo bu federasyon ya
Benim memleketim silivri aw gayette guzel burda havalar sen soguk gormemissin 😂Burası Türkiye kardesm cok,arastırma bak silivri soquktur
İki qün snra temiz don atlet tütün qelmediqinde soqu qörün ak🤣🤣Benim memleketim silivri aw gayette guzel burda havalar sen soguk gormemissin 😂
Dilan polat o yuzden usuyomus demekki 😂İki qün snra temiz don atlet tütün qelmediqinde soqu qörün ak🤣🤣
Senin jeton kareli ellaamDilan polat o yuzden usuyomus demekki 😂
Bir msjina denk geldik Antalya bjk eler die yanlış mı gördük@Novasky gene ne angry ne ne 😡
Seninle 3 dakikadan fazla sohbet beyin hasarina yol aciyo aw 😂😂Senin jeton kareli ellaam
dost bulanık görmüşsün biz her zaman santos hocamızı parlıament ile destekleriz 😀Bir msjina denk geldik Antalya bjk eler die yanlış mı gördük
Kapasiten yetmediqi icindirSeninle 3 dakikadan fazla sohbet beyin hasarina yol aciyo aw 😂😂
2024 yılında hala heryerde q harfini kullanan adam mi soyluyo la bunu 😂😂😂😂😂Kapasiten yetmediqi icindir
Ram ını artırda qel 😴😴
Neyse konuyu kirletmeyelim rosede gitti galiba ts den gelip simdi kufur edicek oda2024 yılında hala heryerde q harfini kullanan adam mi soyluyo la bunu 😂😂😂😂😂
Birdaha duymiyim 😆canım prenses deyimdost bulanık görmüşsün biz her zaman santos hocamızı parlıament ile destekleriz 😀
Prenses üzer seni Joe e uğra bi sponsor rol patlatsın 😀Birdaha duymiyim 😆canım prenses deyim
Benim konum değil canım konu sahibine yaz 😆Prenses üzer seni Joe e uğra bi sponsor rol patlatsın 😀
herkesin kendi meselesi be qülüm bende böle seviyorum fazla takılma ufak şeylere olmayan da qider bak😴😴2024 yılında hala heryerde q harfini kullanan adam mi soyluyo la bunu 😂😂😂😂😂
bizim konularla işimiz yok kişilerle var dost 😀Benim konum değil canım konu sahibine yaz 😆
Tmherkesin kendi meselesi be qülüm bende böle seviyorum fazla takılma ufak şeylere olmayan da qider bak😴😴
Ben sana direk yazıom ozmn novabet.aşBenim konum değil canım konu sahibine yaz 😆