- 10,345
- 5,541
- 113
Bulgaristanliydi galiba bu ismail
Kumar oynayan adamın kaçta kaçının sözüne itimat edilir sorarım sanaSiteye atacakti namussuz çekincede fazlasiyla verecekti sozde
Aynen sürekli orda ki sitelerden rulet kazancı paylaşıyorduBulgaristanliydi galiba bu ismail
Sakasi hos deil dostBende nişanlıma alıcam hediye bi tur da ben dolandırayım seni aman isteyeyim @BLACKROSE
Aynen diyodu bulgardayim diyeBulgaristanliydi galiba bu ismail
Reis dur sanalda hayatimda ilkez dolandirildim surda az icimi dokeyim 😀Dost rol müsaitse yapıştırayım
Ne oldu da kim o karaktersizReis dur sanalda hayatimda ilkez dolandirildim surda az icimi dokeyim 😀
@ismail22 bu dostNe oldu da kim o karaktersiz
Reis icra dosyan varmış uzlaşma ile kapatslim onu 1000, TL ye halledeyim@ismail22 bu dost
Şimdi okudum konu geçmişini birde eşime hediye alacağım demiş.Olum hiç utanmanız arlanmanız yok mu lan?3-5 tokatlayınca zengin mi oluyorsunuz.Sizin gibiler yüzünden gerçekten ihtiyacı olan sağlam adamlara bile güvenmez olduk.Ayıp ulan birde eşini katıyorsun şu pisliğin içinde @ismail22@ismail22 bu dost
Ne diyon aq ne içtin 😀Reis icra dosyan varmış uzlaşma ile kapatslim onu 1000, TL ye halledeyim
Belki evli bile değildirŞimdi okudum konu geçmişini birde eşime hediye alacağım demiş.Olum hiç utanmanız arlanmanız yok mu lan?3-5 tokatlayınca zengin mi oluyorsunuz.Sizin gibiler yüzünden gerçekten ihtiyacı olan sağlam adamlara bile güvenmez olduk.Ayıp ulan birde eşini katıyorsun şu pisliğin içinde @ismail22
Memati icraat yapıyor 😀Merak etme bilgilerini bulup getirecem kimse tanıdığım eş dostu dolandırıp kaçamaz
Böyle zihniyette insanlar inşallah evli değildir dost.Yazık günah ki evli ise eşine çocuğuna ne diyeyim Allah yardım etsinBelki evli bile değildir