- 8,876
- 9,606
- 113
Mojodan son durumlar nasil devam ediyormu bonus@ismail22 ödesene lan borcunu adama taragimin başi
Mojodan son durumlar nasil devam ediyormu bonus@ismail22 ödesene lan borcunu adama taragimin başi
Vayy İsmail sen de la tanımam etmem bu arada@ismail22 ödesene lan borcunu adama taragimin başi
Bitmiş keşke 24 saatligine sinirsiz acsa laptop 2 tel hazirdaMojodan son durumlar nasil devam ediyormu bonus
Nasıldı o promosyonBitmiş keşke 24 saatligine sinirsiz acsa laptop 2 tel hazirda
Delikanli adamsın BolsansBitmiş keşke 24 saatligine sinirsiz acsa laptop 2 tel hazirda
Sorma dost insanlara guven kalmadıVayy İsmail sen de la tanımam etmem bu arada
Bulgaristan da yaşıyor reis türkiyede olsa severiz ismailimizi dimi @ismail22Vayy İsmail sen de la tanımam etmem bu arada
Döner yiyorum şu anSorma dost insanlara guven kalmadı
Bulunur yine de ama mazot parasını karşılamıyorBulgaristan da yaşıyor reis türkiyede olsa severiz ismailimizi dimi @ismail22
Kasa 3.5 k cekemedim daha 200 eksik😂Bulgaristan da yaşıyor reis türkiyede olsa severiz ismailimizi dimi @ismail22
300 ü 1.70 basarsan kanka tamam oluyorKasa 3.5 k cekemedim daha 200 eksik😂
Lugoj sen de mi bitiksin300 ü 1.70 basarsan kanka tamam oluyor
4 kisiye yardimci oldum dun valla şuan loloyuz
Riske edemem 400 oldu kaldı 100300 ü 1.70 basarsan kanka tamam oluyor
4 kisiye yardimci oldum dun valla şuan loloyuz
Ailenin espirisi olmaz dostum. Bu yaptığım şeyin adı duyar kasmaksa evet duyar kastı olsun. Naçizane sana tavsiyem kimsenin ailesi hakkında espiri yapma bundan sonra. Birgün nefsine yenik düşersin aynı pozisyona gelirsin daha beteri olursun. Bu kumar illetinin sınırı yokturdur.Ağa espri yapiyoz ne duyari kastin
Risk almasan nasil olacak bu isler reisRiske edemem 400 oldu kaldı 100
Sıra mı saldım@BLACKROSE roll sırası yoksa ben yapabilirim
@BLACKROSE bugğn değilse ne zaman beeee doğum günümüze yakışır bi rolling yaptır şu kardeşine
@BLACKROSE roll sırası yoksa ben yapabilirim
Reisler suan degil sonra bakalımSıra mı saldım