- 27,503
- 22,761
- 113
Kara cahil yaAmerikan istihbarat birimi 🤣
Hiç gülecegim yoktu
Kara cahil yaAmerikan istihbarat birimi 🤣
Hiç gülecegim yoktu
Teşkilat kurmuş ismaele bak sen 🤣Reis para cekecekti bi yerden at dedi, karisininmi anasimi bilmiyorum hesabini verdi al dedi at Attim , 2saniye sonra won
Niye öyle dedin onun neyi varPolis miyiz biz ak puahhaha nasil alalim kendisi verirse verir bide ömerbabaya dikkat edin
Bizle ugrasanin sonu kötü direk gizli bilgiler 2 dakkada elimizdePolis miyiz biz ak puahhaha nasil alalim kendisi verirse verir bide ömerbabaya dikkat edin
Bizim parayada coktuler serefszler üyeliği kapattı 😔Kara cahil ya
Omer baba mitte çalışıyor suvat , @ÖmerBabaPolis miyiz biz ak puahhaha nasil alalim kendisi verirse verir bide ömerbabaya dikkat edin
Gel kanka gaza gelGaza getirdin beni deme öyle
Biliyoz dost yakinda ismail tipis tipis gelirOmer baba mitte çalışıyor suvat , @ÖmerBaba
Reis uçaktan para çekeceğim sende bolmus dediler 10k atta 15k olarak çekelim 😄Reis para cekecekti bi yerden at dedi, karisininmi anasimi bilmiyorum hesabini verdi al dedi at Attim , 2saniye sonra won
Biraz kumar oynamazsa bitrmezse 1-2 haftaya gelir 🤭Biliyoz dost yakinda ismail tipis tipis gelir
Aynen bakalim heleBiraz kumar oynamazsa bitrmezse 1-2 haftaya gelir 🤭
Hedefteki bir sıfır fazla mı olmuş ne 😄Kasa 500 hedef 100k Sponsor @BLACKROSE
Kirdirdi bile gg tenisten bi cacik olmaz uzak dur broKasa 500 hedef 100k Sponsor @BLACKROSE
Tenis özel ilgi alanımKirdirdi bile gg tenisten bi cacik olmaz uzak dur bro