O kim nicki yokmu 😄Ismailden parayi kurtarana 4 roll yaptircam hodri meydan
Kaç para çarptı reisIsmailden parayi kurtarana 4 roll yaptircam hodri meydan
Ben parayı kurtaramam ama şuan role susamış derecede tüm kuponları yeşillendiririmIsmailden parayi kurtarana 4 roll yaptircam hodri meydan
Nasıl roll parasını mi alıp kacmisKaç para çarptı reis
@ismail22O kim nicki yokmu 😄
Karima bikini alacam demis heraldeNasıl roll parasını mi alıp kacmis
40k deswm inandırıcı olmaz demi 😁Kaç para çarptı reis
Harbi ne kadar cidi40k deswm inandırıcı olmaz demi 😁
Dost miktar onemli degil, şahsiyet meselesi, parayi kurtaran alır 5 rollHarbi ne kadar cidi
Eğer parayı alıp kactiysa beklemeye gerek yok nasıl olsa 2_3 aya damlar hiç bir şey olmamış gibi takılır
Gaza getirdin beni deme öyleBen parayı kurtaramam ama şuan role susamış derecede tüm kuponları yeşillendiririm
Yogamna harbimiEğer parayı alıp kactiysa beklemeye gerek yok nasıl olsa 2_3 aya damlar hiç bir şey olmamış gibi takılır
Ensty de zamanında bn dağıtırım reis deyip yolladıgim parayı alıp kaçmıştı bak şimdi forumda elini kolunu sallayarak geziyor
O parayi cia dan baskasi alamaz ismael den dostDost miktar onemli degil, şahsiyet meselesi, parayi kurtaran alır 5 roll
Fatih alamadiysa biz alamayiz dost 😔Dost miktar onemli degil, şahsiyet meselesi, parayi kurtaran alır 5 roll
Aynen konuyu bile ararsam bulurum eskilerden o kadar karaktersiz ama yönetim göz yumuyor halen aramzdaYogamna harbimi
Fatih kim reisFatih alamadiysa biz alamayiz dost 😔
Sözün bittiği yer 🤭@BLACKROSE İsmail değil gercek adı Niyazi niyaziyi aradım ben değilim abi dedi kapadı 45 yaşında ben 26 bana abi diyor
Vay arkadaş beni dolandiran şahsi bizzat tebrik etmek isterim 😀, adamin kim olduğu belirsiz , karımi kizmi oglakmi@BLACKROSE İsmail değil gercek adı Niyazi niyaziyi aradım ben değilim abi dedi kapadı 45 yaşında ben 26 bana abi diyor