- 1,505
- 646
- 113
Hayde bol sans. Elim tabagimda bekliyorum
Olsada 2 3 kisi disinda kimseyi takmiyon bro 😂Yanliz sanslisiniz konuda kimse yok fazla suan, kazanın koyun cebinize 😃
Rose bugun 1k lik roll verecekti nova işi bozdu degil mi @BLACKROSEuyumıştur o seninkine seksin
o niye loRose bugun 1k lik roll verecekti nova işi bozdu degil mi @BLACKROSE
Anlık olarak konuda o an kim varsa yapıyoruz dost, dunden beridir söylüyorum, 20 farkli kışi yapmış toplamda, 2 3 kere yapanda varOlsada 2 3 kisi disinda kimseyi takmiyon bro 😂
Ak dun konuya ilk defa yazan adamlara ödül gitti roll yaptilar ne diyon foeumda dhaa once gormedigim adamlarOlsada 2 3 kisi disinda kimseyi takmiyon bro 😂
Ulan helal olsun valla sanaOlsada 2 3 kisi disinda kimseyi takmiyon bro 😂
O gelmeyince rollü biz devaldik ya mecbur o yükü tasidiko niye lo
Geldm@Aekrem uykuya daldı kuvvet ihtimal
Okey kralAnlık olarak konuda o an kim varsa yapıyoruz dost, dunden beridir söylüyorum, 20 farkli kışi yapmış toplamda, 2 3 kere yapanda var
Bak son rol kayip ettiğinden beri 3 kisi vardi , hemen 3unden seçtikOkey kral
Bravo avukat 😂😂😂Ak dun konuya ilk defa yazan adamlara ödül gitti roll yaptilar ne diyon foeumda dhaa once gormedigim adamlar
Tamam kardeşim daha sksen gelmem konuna yazmam bi daha çarşın pazar olsunGelip bb ok yazan adamada rolmu verelim amk 😃
Avukat mi dogruyu soylemek avukatliksa oyle olsun dostBravo avukat 😂😂😂
Ulan allah belani vermesin 🤣, erkek kardesim çağırdı simdi yatak felan dedi, tabakmi dedim 😃😃😃Ben de ilk defa yazdim konuya. Hemen bi tabak hikayesi uydurdum gönlünü çaldım. Ayık olacan yoksa tabağın boş kalır