- 455
- 249
- 43
Vayyyy kankam benim bol şansın olsun gelecek inşallah 🙏 takipteyim anca girebildim foruma iş güçten 😅Maça limit oldugu icin 3 siteden oynadım
Kazanırsak 2 dosta güzellik yaparım,
Ekli dosyayı görüntüle 447546
Vayyyy kankam benim bol şansın olsun gelecek inşallah 🙏 takipteyim anca girebildim foruma iş güçten 😅Maça limit oldugu icin 3 siteden oynadım
Seki bekliyodum nerde kaldin sagolasin dostum 😊Vayyyy kankam benim bol şansın olsun gelecek inşallah 🙏 takipteyim anca girebildim foruma iş güçten 😅
bolşanslar dostMaça limit oldugu icin 3 siteden oynadım
Vallahi hiç sorma iş güç biraz yoğundum anca kendimi eve atabildim haftasonu yatış yapacam cikmicam dışarıSeki bekliyodum nerde kaldin sagolasin dostum 😊
Sagolasn canmbolşanslar dost
Iyi kanka iyi allah kolaylik versin , yat 2 3 gun yıl sonu artikVallahi hiç sorma iş güç biraz yoğundum anca kendimi eve atabildim haftasonu yatış yapacak cikmicak dışarı
Su kp gelsnde bende ara vericem 2 3gun 2024te devam ederizVallahi hiç sorma iş güç biraz yoğundum anca kendimi eve atabildim haftasonu yatış yapacam cikmicam dışarı
Allah razı olsun kanka yıl başına yatarak giricem 😅 yeni seneye nasıl girersen o şekilde geçermiş sene boyu yatış yapayım yeter artık aw 😂😂Iyi kanka iyi allah kolaylik versin , yat 2 3 gun yıl sonu artik
Gelecek inşallah takipteyim kanka abdest sıkıntısı yaşayanlar izlemesin maçı kuponun içine ediyorlar 😂Su kp gelsnde bende ara vericem 2 3gun 2024te devam ederiz
😄😄😄Gelecek inşallah takipteyim kanka abdest sıkıntısı yaşayanlar izlemesin maçı kuponun içine ediyorlar 😂
Bol sans kral ibnelik yapmazlarsa cepte👍
Eyw dostlarBol şanslar
Aspor bangir bangır yayin yapiyor kanka, seyirciler gelmeye devam ediyo, kim dediMaçın iptal olma durumu devam ediyor
Bol şanslar başkanMaça limit oldugu icin 3 siteden oynadım
Trtspor takımlar ısınmaya atatürk tişörtleriyle çıkmak istiyor izin verilmezse kesinlikle çıkmayacaz diyorlarmışAspor bangir bangır yayin yapiyor kanka, seyirciler gelmeye devam ediyo, kim dedi
Bol şans dostum gelmiş gibiMaça limit oldugu icin 3 siteden oynadım
Iade aliriz kanka herhalde 😄Trtspor takımlar ısınmaya atatürk tişörtleriyle çıkmak istiyor izin verilmezse kesinlikle çıkmayacaz diyorlarmış
Bol şans dostum gelmiş gibi
Sagolun dostlarBol şanslar başkan