- 27,503
- 22,761
- 113
Almim canım sağolBende adalet şaşmaz takip edenlere ulaştım, takip edin alın beyler
Almim canım sağolBende adalet şaşmaz takip edenlere ulaştım, takip edin alın beyler
Bi ciftelli öttürdü neselenelim🙄Hayırlı cumalar
Önemli olan içimizdeki neşedir sen sen ol üzme kendini eee hayat böyleBi ciftelli öttürdü neselenelim🙄
Teşekkürlr kankam erken gel sende nasiplen, bi kurbanlik koç parası dagittim 2 gundur@BLACKROSE hayrın kabul olsun
EsellaaaNeyse bb
@Aekrem çifte telli calabiliyormu diyoHayırlı cumalar
Düşünmen yeter gariban çok burda onlar faydalansın biz yağımızda kavruluyoz az azTeşekkürlr kankam erken gel sende nasiplen, bi kurbanlik koç parası dagittim 2 gundur
Napion sen rezaliko,ne oldu sana böyle baba maba ayakları sen böyle değildin, kendini sufi yolculuga mi çıkardınÖnemli olan içimizdeki neşedir sen sen ol üzme kendini eee hayat böyle
Hayat bizi doqmadan once üzmüşÖnemli olan içimizdeki neşedir sen sen ol üzme kendini eee hayat böyle
O kdarınıda beceremez bence@Aekrem çifte telli calabiliyormu diyo
Bu kalp bunu unutur mu kardeşimEsellaaa
Ben seni böyle sevdim, bi ara bi ankara havasi cal dilberide bulalım olurmu sofiDüşünmen yeter gariban çok burda onlar faydalansın biz yağımızda kavruluyoz az az
Kanka halbuki takip etsen kafadan ödülü kazaniyon 😁 ama useniyon galiba senBu kalp bunu unutur mu kardeşim
Sağol suat 😍Tebrikler dost
Oldu dostum işimi gücümü bırakıp senden para almak için peşinde dolanıp saatlerce maçlarını takip edim kalsın ben almim hadi çüssss görüşürüzKanka halbuki takip etsen kafadan ödülü kazaniyon 😁 ama useniyon galiba sen