- 4,739
- 4,837
- 113
@BLACKROSE bu çocuk da garip kimsesi yok geçen giydirdim icirdim arada bunuda gör saygılı çocukturTebrikler dost kazancın daim olsun
@BLACKROSE bu çocuk da garip kimsesi yok geçen giydirdim icirdim arada bunuda gör saygılı çocukturTebrikler dost kazancın daim olsun
Görüyorum biliyor@BLACKROSE bu çocuk da garip kimsesi yok geçen giydirdim icirdim arada bunuda gör saygılı çocuktur
Anlat bekliyorum 😊Öyle üstadım zaten siteler açık arıyor
Ekrem linkin çalışmadı ama yinede sana dmden bir hikaye anlatacağım
İzmir’de o da ykm de buluşsunlar 1 don 1 çift çorap alsın@BLACKROSE bu çocuk da garip kimsesi yok geçen giydirdim icirdim arada bunuda gör saygılı çocuktur
Tesekur ederim kardeşim cansın, dagittikca çoğalıyor gerçektenYine formundasın reis tebrikler şans yanında olsun hep @BLACKROSE
Donun renqi önemli onuda belirtelim ltfenİzmir’de o da ykm de buluşsunlar 1 don 1 çift çorap alsın
Kendisi uzakdoğu ve Balkanların sayılı delikanlılarındandir@BLACKROSE bu çocuk da garip kimsesi yok geçen giydirdim icirdim arada bunuda gör saygılı çocuktur
Hayat paylaşınca güzelTesekur ederim kardeşim cansın, dagittikca çoğalıyor gerçekten
Mor olcak don mor olmassa delikanlılığından ödün verirDonun renqi önemli onuda belirtelim ltfen
Arada yaziyorum ona , bide sozumde var ona söyle iyi mebla vurursak ona guzellik yapicamİzmir’de o da ykm de buluşsunlar 1 don 1 çift çorap alsın
Aklima geldikçe yazıyorum,bazen dm cok olunca göremiyorum veya unutuyorum kendisi biliyorKendisi uzakdoğu ve Balkanların sayılı delikanlılarındandir
Seviliyorsun dostAklima geldikçe yazıyorum,bazen dm cok olunca göremiyorum veya unutuyorum kendisi biliyor
Bana farketmez de sen öle diosan tamamMor olcak don mor olmassa delikanlılığından ödün verir
Mor mu alcan la😃Seviliyorsun dost
Moru duyunca qozlerinde şimşekler caktıMor mu alcan la😃
MaviMor mu alcan la😃
Tesekur ederimTebrik ederim
Tamam 10 don icin attim mavide olsun arasında