- 3,089
- 1,354
- 113
Beyler bizim için hepimiz için uğraşıyorum. Direk şurda birlikte roll yapsak güzel olmaz mı şu an sıkıntıdayız. Olduğunda zaten yapacazSenin ömrün fazla değil bu forumda benden demesi 😁😁
Beyler bizim için hepimiz için uğraşıyorum. Direk şurda birlikte roll yapsak güzel olmaz mı şu an sıkıntıdayız. Olduğunda zaten yapacazSenin ömrün fazla değil bu forumda benden demesi 😁😁
Yapacak bi şey yok dostkonuyu paylasan Bozdurdu aldı parayı uykuya Gecti Dost @akin01
Önce oldugunda yaparak başla bu işlere gelip direk olaylara dalma 👏👏Beyler bizim için hepimiz için uğraşıyorum. Direk şurda birlikte roll yapsak güzel olmaz mı şu an sıkıntıdayız. Olduğunda zaten yapacaz
Her şey kısmet dost her şeyÖnce oldugunda yaparak başla bu işlere gelip direk olaylara dalma 👏👏
Dinlemişsindir umarım hocamEv ilk yarı 1 tane daha atar
Öyle gözüküyor adam 2. Golden Sonra çıkmıs forumdankonuyu paylasan Bozdurdu aldı parayı uykuya Gecti Dost @akin01
İnsan bir tesekur eder okadar ınsan yorum yapmıs ayıpÖyle gözüküyor adam 2. Golden Sonra çıkmıs forumdan
Bu işler böyle aga köprüyü geçene kadar muhabbeti ayıktınİnsan bir tesekur eder okadar ınsan yorum yapmıs ayıp
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHCoritiba 2-2 yaptımı Geri Gelir
Aga ne kadar iyi niyetlisin adamı uyandırmak için coritibaya attırmaya çalışıyon helal olsun koca yürekli adam haahhaahahhaah
Yooo arkadasa yapmıyom Coritiba 1 üst oynadım DostAga ne kadar iyi niyetlisin adamı uyandırmak için coritibaya attırmaya çalışıyon helal olsun koca yürekli adam haahhaahahhaah
Eyvallah hocamCash atmam artık ya bitsin çekelim hemen 2 kişiye 25 yaparım şans parası az kusura bakmayın ama durumlar değişik 😊
Hahaha kanki forumda uzatmaya gerek yok ki maç bitsin gelince konuşulur herşey 90dk maç düdük çalmadan bitmiyor önyarglı olmayın azBu işler böyle aga köprüyü geçene kadar muhabbeti ayıktın
Düşünmen yeter kardes. Hersey gönlünce olsun. Bizimle paylaştığın kat kat dönsün sanaCash atmam artık ya bitsin çekelim hemen 2 kişiye 25 yaparım şans parası az kusura bakmayın ama durumlar değişik 😊
O zaman 5 kişi 15 yapıyım3 kişi 15 de olur aslında daha fazla kişi faydalanabilir