- 3,473
- 1,259
- 113
Kaplan02 kullanici ismim jeton id 73351746
Beni sen seçmiştin kendi etkinliğinde,beleşçilikmiş Sana kalsa forumun tamamına beleşçi demen lazım.Bir çok kişi sadece etkinlik için gelirken ben neredeyse her gün aktifim.Daha önceden de aynı tür etkinlikte 12 kişiden 7 kişiye gönderdi admin bana gelmedi,kaç etkinlikten yararlanamadım.Şans gelmişken katılayım diye de söyledim admin de nasiplensinler yazmışlar daha da itirazım yok al kupon yaptım tutarsa gönderirim sana da 15 yaparsın kuponunu ç,konuşma tarzın çok yanlış.Kimseye de ne beleşçi ne de başka bir şey diyemezsin burada.Abi ben senin gibi belescisini harbiden de gormedim
Göndersin sıkıntı yok benim için,üstüste etkinlikte şansımın gerçekten az olduğunu da söyledim üstüne de daha azı almayı da kabul ettim ben öylesine yazdım sen sonuçta şansını deneyeceksin burada seni geren ne oldu hayret ettim.Yaz numaranı çıkarsa çıkar çıkmazsa başka etkinliklere artıkArkadasım adam çıkmayanlar da nasiplensin diyor mesaj sayısını arttırıp forum gercek takılanlarına paylaştırmaya calısıyor sen yakalamısın halen ....
Istersen kazananlar yarısını sana göndersin ne dersin
İkinci defa yazma kardeşimKaplan02 kullanici ismim jeton id 73351746
Ben burada hiç kimseye bir kelime etmedim etmem de asla banane . Sadece benim dikkatimi çeken sensin neden sence ? Bu arada kupon yaptım tutarsa atarım sana da falan onları geç kuponun inşallah tutar da kazanırsın ben kimseden hiç bişey istemiyorum eyvallahBeni sen seçmiştin kendi etkinliğinde,beleşçilikmiş Sana kalsa forumun tamamına beleşçi demen lazım.Bir çok kişi sadece etkinlik için gelirken ben neredeyse her gün aktifim.Daha önceden de aynı tür etkinlikte 12 kişiden 7 kişiye gönderdi admin bana gelmedi,kaç etkinlikten yararlanamadım.Şans gelmişken katılayım diye de söyledim admin de nasiplensinler yazmışlar daha da itirazım yok al kupon yaptım tutarsa gönderirim sana da 15 yaparsın kuponunu ç,konuşma tarzın çok yanlış.Kimseye de ne beleşçi ne de başka bir şey diyemezsin burada.
Göndersin sıkıntı yok benim için,üstüste etkinlikte şansımın gerçekten az olduğunu da söyledim üstüne de daha azı almayı da kabul ettim ben öylesine yazdım sen sonuçta şansını deneyeceksin burada seni geren ne oldu hayret ettim.Yaz numaranı çıkarsa çıkar çıkmazsa başka etkinliklere artık
Pişkinlik yapıyosun su an yanlıs anlaşıldım falan desen pardon desen kimse yazmıcak sana ama tersini yapayım ben hatalıyım kardesim pardon yanlıs anladım herhaldeBeni sen seçmiştin kendi etkinliğinde,beleşçilikmiş Sana kalsa forumun tamamına beleşçi demen lazım.Bir çok kişi sadece etkinlik için gelirken ben neredeyse her gün aktifim.Daha önceden de aynı tür etkinlikte 12 kişiden 7 kişiye gönderdi admin bana gelmedi,kaç etkinlikten yararlanamadım.Şans gelmişken katılayım diye de söyledim admin de nasiplensinler yazmışlar daha da itirazım yok al kupon yaptım tutarsa gönderirim sana da 15 yaparsın kuponunu ç,konuşma tarzın çok yanlış.Kimseye de ne beleşçi ne de başka bir şey diyemezsin burada.
Göndersin sıkıntı yok benim için,üstüste etkinlikte şansımın gerçekten az olduğunu da söyledim üstüne de daha azı almayı da kabul ettim ben öylesine yazdım sen sonuçta şansını deneyeceksin burada seni geren ne oldu hayret ettim.Yaz numaranı çıkarsa çıkar çıkmazsa başka etkinliklere artık