Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bmw 118 vs Toyota Yaris

ismail22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,422
1,258
113
Merhaba beyler araba almayı düşünüyorum bütçeme göre Allahını izniyle 2 araba seçtim diğerlerini eledim sadece bu iki modelden hangisi daha iyi yorumlarınız benim için önemli bu iki araç harici yorum olmasın lütfen teşekkürler

Bmw 118 2008 model dizel fiyat 70.000 bin tl

Toyota Yaris 2012 model gaz-Benzin fiyat 55.000 bin tl

Ekli dosyalar

tounch

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,860
1,323
113
Merhaba beyler araba almayı düşünüyorum bütçeme göre Allahını izniyle 2 araba seçtim diğerlerini eledim sadece bu iki modelden hangisi daha iyi yorumlarınız benim için önemli bu iki araç harici yorum olmasın lütfen teşekkürler

Bmw 118 2008 model dizel fiyat 70.000 bin tl

Toyota Yaris 2012 model gaz-Benzin fiyat 55.000 bin tl
Arabalarda ne sıkıntı var dost

Freedom_Warrior

T̸e̸c̸r̸ü̸b̸e̸ ̸;̸A̸c̸ı̸n̸ı̸n̸ ̸Ö̸d̸ü̸l̸ü̸d̸ü̸r̸..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
505
489
63
2008 1.18 70.000???

Freedom_Warrior

T̸e̸c̸r̸ü̸b̸e̸ ̸;̸A̸c̸ı̸n̸ı̸n̸ ̸Ö̸d̸ü̸l̸ü̸d̸ü̸r̸..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
505
489
63
Bmw 2 oldu bakalım 2.0 önde şuan
Kırcaali'li bi arkadaşım vardı 2014 senesinde Türkiye ye 2004 model 320d getirmişti sanırım 6 aylığına. İlk BMW o arabayı kullandım ve o sırada megane 3 arabamız vardı daha 3 yaşında.
Kesinlikle çok başka bi araba içine binince araba kalite performans kokuyor. Hatta geri vitese geçirememiştim meğer 1 in yanındaymış biraz sert vurman lazımmış sola doğru onu da öğrendim mecburen. Ve diyeceğim şu ki bir gün araba alacak olursam kesinlikle hayalim bir Bmw sahibi olmak diğerleri harbiden boş geliyo :p

ismail22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,422
1,258
113
Kocaali'li bi arkadaşım vardı 2014 senesinde Türkiye ye 2004 model 320d getirmişti sanırım 6 aylığına. İlk BMW o arabayı kullandım ve o sırada megane 3 arabamız vardı daha 3 yaşında.
Kesinlikle çok başka bi araba içine binince araba kalite performans kokuyor. Hatta geri vitese geçirememiştim meğer 1 in yanındaymış biraz sert vurman lazımmış sola doğru onu da öğrendim mecburen. Ve diyeceğim şu ki bir gün araba alacak olursam kesinlikle hayalim bir Bmw sahibi olmak diğerleri harbiden boş geliyo :p
Yorumun çok güzeldi dostum gerçekten teşekkür ediyorum

yasyn55

don't let our hearts get cold..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,044
9,972
113
BMW. Bizim gözlükçü abide vardı güzel araba tabi aracın durumu nedir bilmiyoruz. Şimdiden hayırlı olsun

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,871
113
Bulgaristan'a araba alırsan aynısından 3 4 tane alınıyor herhalde burdaki fiyata göre 3 4 katı burda