çekimi ne zaman verdin reis gelirse haber eder misin ona göre yapalımCalındestege gir çekime tıkla çekim süresine tıkla orda mail çıkacak mail at
Yardım botu çıkıyor canlı desteğe nasıl bağlanıyorsunuzCalındestege gir çekime tıkla çekim süresine tıkla orda mail çıkacak mail at
Canlı destek yok kardeşimMail geldi , kişiye özel olduğunu sanmıyorum. 1000 TL Bonus tanımlıyorlar 20 katı çevrim ve 50 adet işlem açma şartını tamamladığınızda 250 TL çekebiliyorsunuz. 1-2 saate tamamladım ve çekimi verdim.
tüyo: film izler gibi hareketleri takip etmeniz lazım , ani yükseliş çıkışlarda işlemi hızlı yaparsanız çevrimi kolay tamamlayabilirsiniz.
bolopsiyon1.com
Mail atacn dostum ekliyorlar sonraEkleme nasıl oluyor 🙏
20 kati istemiyorlar bn ben en baba 5 bin tl cevirdimÇevirdin mı reis 20 katı
Attım ne zaman eklenirMail atacn dostum ekliyorlar sonra
Attım ne zaman eklenir
Mail at yolluyorlarBende çekim talebi verdim ilki reddedildi tekrar verdim bekliyorum bakalım
kolay mı yapması bro bunu ve ne kdar sürede eklyiorlarBende çekim talebi verdim ilki reddedildi tekrar verdim bekliyorum bakalım
Bu oyunun mantığını anlatır mısın ben de üye olup alayım GSM onayı istiyor mu çekim de yada üyelik deBende çekim talebi verdim ilki reddedildi tekrar verdim bekliyorum bakalım
Ne kadar çekim yaptınCekimim geldi beyler 50 lot yapin cekim verin bn payfixle verdim 1 saatte gldi