Evet doğru sitede gördüm diyin promosyonlar kısmındaSitede yazıyor deneme bonusu zaten, promosyanlar kısmında var
yok tıklayınca yatırım bonusu olduğu ortaya cıkıyorSitede yazıyor deneme bonusu zaten, promosyanlar kısmında var
Ödemezse darla aga destekten çıkmam de ben avvabette öyle ödettimSenlik bişey yok kral ama lisansıda sanırım tarihi geçmiş olabilir verirse verir zaten vermezse yapacak bişey yok
Lisansı 2026 ya kadar yaziyor geçerli şuanSenlik bişey yok kral ama lisansıda sanırım tarihi geçmiş olabilir verirse verir zaten vermezse yapacak bişey yok
Promosyon 250 kişilikmis aga boşuna kimlik gitti allah belasini versin
[/QUOTE 250 ne boşa açtırdık bazılarına k.byın agalar
aga k.b belki yine açarlarsa o zaman alırsınızOnun bunun cocuklariEkli dosyayı görüntüle 348371
Bilmiyom bana öyle eklediler demekki son anda değişmişlerGate ve sweet de 50+50 eklendi dedi ama sweetde eklenmiş sadece gates de eklenmemiş ???
Siteyi fakir ettik püü şsldldçekim talebi sıradadır falan filan klasik şeyleri söylüyor işte beklemekten başka çare yok
Oda olabilir dostum çok kişide çekmedi şuan 3 4 gördümBence baktılar baya çekim talebi var 250 kişide sınırladılar. inşallah alabiliriz paramızı