- 1,786
- 2,073
- 113
Ya ne güldüm aq 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Olayi anladim kral. Alinti yaptigim mesaj olayin ozeti aslinda.adam 3 yil olmus ayrilari. Her kasa patladiginda eski esi geliyor aklina.
Ya ne güldüm aq 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Olayi anladim kral. Alinti yaptigim mesaj olayin ozeti aslinda.adam 3 yil olmus ayrilari. Her kasa patladiginda eski esi geliyor aklina.
Kadın haklı. Uzak dur da onun bari hayatını skme.3 yıl önce boşandım. Kumar yüzünden oldu. Suçlu taraf benim. 2 çocuğum var. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. 7/24 aklımda özlüyorum, seviyorum, aklımdan çıkmıyor.
O ise boşandık boşanalı umurunda değilim yokmuşum gibi davranıyor. Adam yerine koymuyor. Çocuklar için bile ailemle görüşüyor.
Ona sevgim kadar nefretümde var. Haddini bildirmek istiyorum am imkansız. Devlette çalışıyor bana muhtaç değil vs.
Ne yapmalıyım? *kendime yeni bir yol mu çizmeliyim? Mücadele mi etmeliyim?
Olayı ben anlayamamisim dostum kusura bakma 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Olayi anladim kral. Alinti yaptigim mesaj olayin ozeti aslinda.adam 3 yil olmus ayrilari. Her kasa patladiginda eski esi geliyor aklina.
Sana kim dedi kumar oyna herşeyini bas3 yıl önce boşandım. Kumar yüzünden oldu. Suçlu taraf benim. 2 çocuğum var. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. 7/24 aklımda özlüyorum, seviyorum, aklımdan çıkmıyor.
O ise boşandık boşanalı umurunda değilim yokmuşum gibi davranıyor. Adam yerine koymuyor. Çocuklar için bile ailemle görüşüyor.
Ona sevgim kadar nefretümde var. Haddini bildirmek istiyorum am imkansız. Devlette çalışıyor bana muhtaç değil vs.
bro yanlis anlama 2 cocugun var kumar yuzunden de olsa seven sevdigini birakmazdi hayatina kaldigin yerden devam birak oda hayatina baksin cocuklarina ada kendini3 yıl önce boşandım. Kumar yüzünden oldu. Suçlu taraf benim. 2 çocuğum var. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. 7/24 aklımda özlüyorum, seviyorum, aklımdan çıkmıyor.
Ketçap mayonez de olsun mubro yanlis anlama 2 cocugun var kumar yuzunden de olsa seven sevdigini birakmazdi hayatina kaldigin yerden devam birak oda hayatina baksin cocuklarina ada kendini
Maddi özgürlüğü olan kadını geri kazanmak çok zor dost. Keşke böyle olmasaydı diyorum ve sabır diliyorum.3 yıl önce boşandım. Kumar yüzünden oldu. Suçlu taraf benim. 2 çocuğum var. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. 7/24 aklımda özlüyorum, seviyorum, aklımdan çıkmıyor.
Ne demek bırakmaz aq ömür boyu bunun borcunu mu ödeyecek seviyorum diye kadın en doğrusunu yapmış helal olsunbro yanlis anlama 2 cocugun var kumar yuzunden de olsa seven sevdigini birakmazdi hayatina kaldigin yerden devam birak oda hayatina baksin cocuklarina ada kendini
Kumar yüzünden diyosun birde intikam diyosun intikam almak istiyosan kumarı bırakıp dimdik çıkacaksın karşısına ahkâm kesip ayni hayatıma devam ederim senden yanımda olacaksin demekle erkek olunmuyor3 yıl önce boşandım. Kumar yüzünden oldu. Suçlu taraf benim. 2 çocuğum var. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. 7/24 aklımda özlüyorum, seviyorum, aklımdan çıkmıyor.
Ulan ne adamsın 🤣Olayi anladim kral. Alinti yaptigim mesaj olayin ozeti aslinda.adam 3 yil olmus ayrilari. Her kasa patladiginda eski esi geliyor aklina.
birakmaz aga birakmaz seviyosa birakmaz ne demek birakmaz diye bise yok annen baban evlatliktan reddettimi kumar yuzunden herkes hata yapabilir sende diyorsun bak bosanma asamasina geldik donduk diye demekki senin esin seni seviyodu ki dondu sana geri seviyosan bazi seyleri asacaksin zorluksa beraber cekeceksin falan filan bosandim kurtuldum kolaya kacmaktir buNe demek bırakmaz aq ömür boyu bunun borcunu mu ödeyecek seviyorum diye kadın en doğrusunu yapmış helal olsun
Buna ne diyon 🤣 @AKQJBir s… meye bakar kardeşim inş barışırsınız.Dediğim gibi bir geceye bakar.Kuzenim aynı senin gibiydi bir kaçamakta barıştılar.
Allah yardımcın olsun kardeşim ya vallaha üzüldüm3 yıl önce boşandım. Kumar yüzünden oldu. Suçlu taraf benim. 2 çocuğum var. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. 7/24 aklımda özlüyorum, seviyorum, aklımdan çıkmıyor.