Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Boşandım Unutamıyorum.... Görüşleriniz Nelerdir?

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,014
1,588
113
3 yıl önce boşandım. Kumar yüzünden oldu. Suçlu taraf benim. 2 çocuğum var. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. 7/24 aklımda özlüyorum, seviyorum, aklımdan çıkmıyor.

O ise boşandık boşanalı umurunda değilim yokmuşum gibi davranıyor. Adam yerine koymuyor. Çocuklar için bile ailemle görüşüyor.

Ona sevgim kadar nefretümde var. Haddini bildirmek istiyorum am imkansız. Devlette çalışıyor bana muhtaç değil vs.

Ne yapmalıyım? *kendime yeni bir yol mu çizmeliyim? Mücadele mi etmeliyim?
neden evlenmemiş. bilgin var mı?

Emr1990bjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
566
412
63
Arkadaş konu açılacak yer bulamadın mı Yani bu forumda öyle insanlar var ki insanlıktan nasip alamamış biri Bonus paylaşır çıkar rezil ederler biri derdini anlatır çıkıp rezil ederler Yani bir insana insan gibi davranmazlar hep böyle tartışma yaratıp kavga etmeye meyilli insanlarla forumda evet ben tıpkı bu yüzden dolayı Bonus paylaşmaktan vazgeçtim ben 8 ay önce bir motor kazası geçirdim bunu paylaştım buraya bir buçuk ay çalışamadım adamlar ne dedi biliyor musun Bonus almak için yeni dilencilik taklidi mi yapıyorsun??
Hiç yalan konuşacak değilim bu forumda aşağı yukarı belki 10 kişiye kazandım paralardan bakiye göndermişimdir ve bir kere istemelerine rağmen.
Dostum kumar evet çok kötü bir şey eğer sabırlı ve bizim gibi küçük miktarlarda oynamıyorsan eyvah eyvah onun için üzüldüm ama hayatına yön verecek olan kişi yine sensin dediğim gibi tesellini bu forumda asla arama hiçbir derdin de ben olsam paylaşmam sadece alay konusu olursun