- 2,198
- 382
- 83
Yakında müge anliya çıkacak forum😁😁😁
Yarıldım aq yarım saattir buna gülüyorum ama haklısın aq hadi bu arkadaş neysede sabah kahve içmeye çağırıp reddilen vardı aq o ibretlikGüzin ablaya döndü aq forum
Dost yanlış anlama tefecilerin elinden zor kurtuldun neyine şükredionSize bakarak halime şükrediyorum çünkü henüz evlenmedim ve evlenmeyi de düşünmüyorum bu illet bizde olduğu sürece rezil olacağımız aşinar onun için gerek yok ne zaman 1 trilyon tuttururum ve gerçekten bırakırsam iddaayı bırakacağıma inanırsam evlenirim
Bir sevdigim vardı tekirdağda onun kardeşinin eşi de kumar oynamış batmıs bir ara bana anlattı bilmiyor ki bende iddaacıyım bilse terkeder bende bozuntuya vermeden aa öylemi çok kötü yapmış kumar kötü ya asla elime vurmadım diyorum🤣🤣🤣🤣
Aynı yoldayız yoldasSize bakarak halime şükrediyorum çünkü henüz evlenmedim ve evlenmeyi de düşünmüyorum bu illet bizde olduğu sürece rezil olacağımız aşinar onun için gerek yok ne zaman 1 trilyon tuttururum ve gerçekten bırakırsam iddaayı bırakacağıma inanırsam evlenirim
Bir sevdigim vardı tekirdağda onun kardeşinin eşi de kumar oynamış batmıs bir ara bana anlattı bilmiyor ki bende iddaacıyım bilse terkeder bende bozuntuya vermeden aa öylemi çok kötü yapmış kumar kötü ya asla elime vurmadım diyorum🤣🤣🤣🤣
Yavşak konuyu açıp gitmiş bir de diğeri cevap veriyordu en azından 🤣Yarıldım aq yarım saattir buna gülüyorum ama haklısın aq hadi bu arkadaş neysede sabah kahve içmeye çağırıp reddilen vardı aq o ibretlik
Aynen aq sanki dert benim derdimYavşak konuyu açıp gitmiş bir de diğeri cevap veriyordu en azından 🤣
))2.5 değil 1.5
Bu daha kralmis 🤣🤣🤣Buna ne diyon 🤣 @AKQJ
Bir an önce tövbe edip kumarı bırakmalısın3 yıl önce boşandım. Kumar yüzünden oldu. Suçlu taraf benim. 2 çocuğum var. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. 7/24 aklımda özlüyorum, seviyorum, aklımdan çıkmıyor.
O ise boşandık boşanalı umurunda değilim yokmuşum gibi davranıyor. Adam yerine koymuyor. Çocuklar için bile ailemle görüşüyor.
Ona sevgim kadar nefretümde var. Haddini bildirmek istiyorum am imkansız. Devlette çalışıyor bana muhtaç değil vs.
Ne yapmalıyım? *kendime yeni bir yol mu çizmeliyim? Mücadele mi etmeliyim?
Acilen mesaj kasmayi bırakıp başka şeyler yapmalısınAcilen kafana boşaltacak şeyler yapmalisin
Bu yine iyi geçen biri kuşum agrıyor napmam lazım diye konu acmisti.Bonus var mı diye foruma giriyorum biri eski karısını anlatır biri kahve içmek istediğini yanlış yere mi geldim bazen diyorum 😅
Bırakamıyorum. Tedavi de gördüm olmuyor. Kendi paramla oynamamaya çalışıyorum bu şekilde parasız kalmıyorum.Ya dost ne güzel anlatıyordun en sonunda bets10 ana nasıl bağladın aq