- 87,884
- 47,762
- 113
Batmamissinki bro bnde battin sandim yahu.bol sans5e bakın gidiyo 24 atıyor
Batmamissinki bro bnde battin sandim yahu.bol sans5e bakın gidiyo 24 atıyor
10kya tertemiz kupon yapardıkzarar büyük dostlar
Şike mi diyorsun 😃dostum kaybettiğim paradan yana sıkıntı yok sadece hep bir yanından kaçırdım
Kesin.az önce 10 k yatırım yaptım hep bir yanından dünyayalar kaçtı artık kumarı bırakıcam
Kesinlikle broo0-26 doluydu gitti 32 attı hep bir yanından kaçırıyorum ama yakında güzel vurgun gelicek hissediyorum
17 den 4 mu kaldı teehh0-26 doluydu gitti 32 attı hep bir yanından kaçırıyorum ama yakında güzel vurgun gelicek hissediyorum
kral işte bizimde salaklığımız bu bırakamıyoruz hep daha fazlasını istiyoruzNe güzel kar etmişsin kacman lazımdı devam edersen patlar sonunda her alanda öyle kumar bu
dost rulette fazla zaman geçirmeyecen sana tavsıye. ben 20 tl ile 5-6 el izleyip 1 k yapmıslıgım var. ruleti sıkı analız yapacaksın. her el almayacaksın. kasanı ya 3 yada 4 daha fazla zaman gecirirswn kaybwdersın. ya alacaksın 3-4 elde yada veda edeceksın. ben rulet kaybedınce 1 gram uzülmüyorum ama slotta kafayı yıyorum ya 🤣🤣az önce 10 k yatırım yaptım hep bir yanından dünyayalar kaçtı artık kumarı bırakıcam
sıfıra sıfır elde var sıfır drogbaaaAt şu 2liye dk 20den sonra iy 0.5 üst. Yaslan arkana bekle.Ekli dosyayı görüntüle 564721
Hatayı sen en başında yaptııııın hande yenerden gelsinsıfıra sıfır elde var sıfır drogbaaa