Sen dalga mı geçiyorsun benimle,fazlasını hak ediyorsunda bakma ben terbiyemi bozmuyorum.sen belanı başkasindan bul işine bak.uslubunada dikkat et bir dahaUzatmaya gerek yok. Sözünu geri alırsan sevinirim.
Sen dalga mı geçiyorsun benimle,fazlasını hak ediyorsunda bakma ben terbiyemi bozmuyorum.sen belanı başkasindan bul işine bak.uslubunada dikkat et bir dahaUzatmaya gerek yok. Sözünu geri alırsan sevinirim.
Aynen anlattgm gbi.suvat kusura bakmasın kimse beni bilirsin belki bir gün olsun buraya ne para dilenmk için girdm nede birine özelden yazıp para istedim.kendi yaz dedi takip ettm hakkın dedi sonra yok şu yok bu oldu geçecek o işleri.zamaninda hesabımı patlattılar bir kaç kişiye para göndermedi diye o patlatan burda daha ağıtları konuşuldu.zamaninda deli gibi dağıtım yapıp millete roll yaptrdgm halde.kimse kusura bakmasin hakkı neyse onu söylüyorum ben fazlası değilBro anlattigin gibi olsa bile adam sonucta sana para atacakmis takip ettin diye bence dolandirici agir baya bunun icin bir daha yazsan muhtemelen hatirlar atardi forumdaki cogu kisiye iyiligi dokunmustur yani bence yanlis dusuncedesin
Tam olarak risk neresinde
Görseli paylaşmaktaTam olarak risk neresinde
Sağlik olsun dost canın sağolsun yakalarsin inşallah birgunBoş boş sırf yazmak için muhabbet yapacaksan yapma zaten sinirliyim sana patlamayim ağzımı bozdurma
Kim bilir kimi dolandırdı yine aqGörseli paylaşmakta
kafan ıyı hrald cyrk arası 48 atar aldım son 5 dk 32 lazımdı yatıyordu cahılTam olarak risk neresinde
3 oran yavrummGörseli paylaşmakta
Teşekkürler dostum ağzın bal 🍯 yesin emi inşallah bir gün olackSağlik olsun dost canın sağolsun yakalarsin inşallah birgun
Üzüldüm tutmasınakafan ıyı hrald cyrk arası 48 atar aldım son 5 dk 32 lazımdı yatıyordu cahıl
Yapıştır bir tane kupon abiTeşekkürler dostum ağzın bal 🍯 yesin emi inşallah bir gün olack
Bu ara beklemedeyim kardeşim bir iki gün salı bülteni açılsın paylaşacağımYapıştır bir tane kupon abi
okumadan yorum yapıyomHayattaki şansım bu işte arkadaş çıldıracağım yemin ediyorum bunu sistem olarak kaydedip.bayide bu iki maça çok yüklü girdim 3 gün önce.sinirden kağıdın birini yedim siz düşünün.
Şuan tutsa milyonerdim hemde 0 TL vergi odemeyerek
olum sn bu parayı 1.85 atmaya korkarsın 3 orana atmısım laf yabıyor xdTam olarak risk neresinde
Hadi ben yazmış olsam neyse 800+ orana 3,6k attm 😄olum sn bu parayı 1.85 atmaya korkarsın 3 orana atmısım laf yabıyor xd
kards sn dıvansın bu n lan bu nasıl bahıs zuahahaha 5k yı cob atmıssınNe dedin duyamadım
Ekli dosyayı görüntüle 636377
Şu malın kısa özetini geçene roll yapalim@Cutamaniac senin anlayamadigin şey şu ben burda seni menfaat olarak kullananlardan değilim. Ben burda kimseden dilenmem.o günden sonra çoğu kişiye roll actirdin,gir bak bakalım sponsor olarak senin adını yazdıkları bir tane role beğeni bile atmismiyim.onemli olan kişinin verdiği sözün arkasında olması.sonra hiç bir şey olmamış gibi davranmamasi.forumda nicke tıklayınca tepkime puanı çıkar, nickime tıkla tepkime puanına bak burda seni en az 5le çarpacak tepkime puanı vardır.nickimi arama çubuğuna yaz ben burda para için olan değil para dağıtan konumdayim.o yüzden yaptığın şey hoş değildi.mumkunse konuşmayalım sen bu kafayla seni yolanlarla yoluna devam et.iyi forumlar