Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Böyle Şansızlık Mı Olur

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,825
17,707
113
Bro anlattigin gibi olsa bile adam sonucta sana para atacakmis takip ettin diye bence dolandirici agir baya bunun icin bir daha yazsan muhtemelen hatirlar atardi forumdaki cogu kisiye iyiligi dokunmustur yani bence yanlis dusuncedesin
Aynen anlattgm gbi.suvat kusura bakmasın kimse beni bilirsin belki bir gün olsun buraya ne para dilenmk için girdm nede birine özelden yazıp para istedim.kendi yaz dedi takip ettm hakkın dedi sonra yok şu yok bu oldu geçecek o işleri.zamaninda hesabımı patlattılar bir kaç kişiye para göndermedi diye o patlatan burda daha ağıtları konuşuldu.zamaninda deli gibi dağıtım yapıp millete roll yaptrdgm halde.kimse kusura bakmasin hakkı neyse onu söylüyorum ben fazlası değil

Beeinvaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,207
553
113
Hayattaki şansım bu işte arkadaş çıldıracağım yemin ediyorum bunu sistem olarak kaydedip.bayide bu iki maça çok yüklü girdim 3 gün önce.sinirden kağıdın birini yedim siz düşünün.
Şuan tutsa milyonerdim hemde 0 TL vergi odemeyerek
okumadan yorum yapıyom
kumarda hertürlü şanssızlık olur
şans ara sıra bulur

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,825
17,707
113
@Cutamaniac senin anlayamadigin şey şu ben burda seni menfaat olarak kullananlardan değilim. Ben burda kimseden dilenmem.o günden sonra çoğu kişiye roll actirdin,gir bak bakalım sponsor olarak senin adını yazdıkları bir tane role beğeni bile atmismiyim.onemli olan kişinin verdiği sözün arkasında olması.sonra hiç bir şey olmamış gibi davranmamasi.forumda nicke tıklayınca tepkime puanı çıkar, nickime tıkla tepkime puanına bak burda seni en az 5le çarpacak tepkime puanı vardır.nickimi arama çubuğuna yaz ben burda para için olan değil para dağıtan konumdayim.o yüzden yaptığın şey hoş değildi.mumkunse konuşmayalım sen bu kafayla seni yolanlarla yoluna devam et.iyi forumlar

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,045
2,669
113
@Cutamaniac senin anlayamadigin şey şu ben burda seni menfaat olarak kullananlardan değilim. Ben burda kimseden dilenmem.o günden sonra çoğu kişiye roll actirdin,gir bak bakalım sponsor olarak senin adını yazdıkları bir tane role beğeni bile atmismiyim.onemli olan kişinin verdiği sözün arkasında olması.sonra hiç bir şey olmamış gibi davranmamasi.forumda nicke tıklayınca tepkime puanı çıkar, nickime tıkla tepkime puanına bak burda seni en az 5le çarpacak tepkime puanı vardır.nickimi arama çubuğuna yaz ben burda para için olan değil para dağıtan konumdayim.o yüzden yaptığın şey hoş değildi.mumkunse konuşmayalım sen bu kafayla seni yolanlarla yoluna devam et.iyi forumlar
Şu malın kısa özetini geçene roll yapalim