Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Böyle Şansızlık Mı Olur

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,045
2,669
113
@Cutamaniac senin anlayamadigin şey şu ben burda seni menfaat olarak kullananlardan değilim. Ben burda kimseden dilenmem.o günden sonra çoğu kişiye roll actirdin,gir bak bakalım sponsor olarak senin adını yazdıkları bir tane role beğeni bile atmismiyim.onemli olan kişinin verdiği sözün arkasında olması.sonra hiç bir şey olmamış gibi davranmamasi.forumda nicke tıklayınca tepkime puanı çıkar, nickime tıkla tepkime puanına bak burda seni en az 5le çarpacak tepkime puanı vardır.nickimi arama çubuğuna yaz ben burda para için olan değil para dağıtan konumdayim.o yüzden yaptığın şey hoş değildi.mumkunse konuşmayalım sen bu kafayla seni yolanlarla yoluna devam et.iyi forumlar
Aşık mısın la yoksa bana

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,045
2,669
113
Dediğim gibi ayıp etmişim eyv. Ama forumun bır numaralı dolandicsi deyip beni zan altinda bırakırsan o iş degisir.

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,045
2,669
113
Keyfim de iyidi bı kaç kişiye roll yaptıracaktim illa böyle embesiller cikiyor

brc7575

GALATASARAY
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
187
421
63
Harika kupon ama 2 kuponun aynı şekilde gelmesi zor. zaten sen bunu bilirsin akıllı biri olarak . Keşke ayrı ayrı yapaydın emin ol ben çok üzüldüm ..

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,563
4,826
113
Saçma sapan maçlara ilk yarı skor oynicak bide 3.5k basacak ha at yalanı s... İnanani

Kurtel21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,527
579
113
Bu kupona 100 tl bile basamazsın bence

Nicksiz00

Tanınmış üye