- 20,142
- 10,328
- 113
Tebrikler aga
Ucuz ne var kiBoyoz da pahalı artık
Ağa benim kimseden bı beklentim de yok saygı göstermesini de beklemem.. insan olana insan gibi davranırım kimin ne dediği ne yaptığı beni ilgilendirmez.. ben kuponu atmışım miktarı ile kimse sahte demesin diye bunda uzatılacak bir durum yokKral ben hem seni tanıyorum hem senin tayfanı tanıyorum az çok çizdikleri imaj belli zaten sen deli gibi para dağıtıyorsun belki kazancın bile yok ama yinede dağıtıyosun orasi ap ayri bişey ama 20.30 k basıp 100.200 dağıtım yapanlaera laf etmen dogru değil bende yeri geliyo 20.30k konu açıyorum 1 milyonu aşkın borcum var 50k kazanip 7.8 k dagitcak billur yok bende mesela sende vardır saygı duyarım ama sende saygı bekliyosan buna saygı gostermelisin dediğim gibi bugün dağıtım yaptığın için ilgi verenler 2.3 gun bboşa cikinca selam vermicek
Ölmek bedavaUcuz ne var ki
Oke 😎Ağa benim kimseden bı beklentim de yok saygı göstermesini de beklemem.. insan olana insan gibi davranırım kimin ne dediği ne yaptığı beni ilgilendirmez.. ben kuponu atmışım miktarı ile kimse sahte demesin diye bunda uzatılacak bir durum yok
O değilde her başlıkta bu saatlerde bi kaos yaşanıyor 2-3 kişi kundakliyo senin ortamı 😅😅😅Aynn beni birileri uyardı illa özeli attiracaklar buraya . Bana çakal bu bilmem ne diyenler yanından ayirmiyor onları millet ne değişik ya..
senin ne ara 8k mesaj oldu yav en son gorduğumde 4k idiO değilde her başlıkta bu saatlerde bi kaos yaşanıyor 2-3 kişi kundakliyo senin ortamı 😅😅😅
Kardesim sen bak konuna. Burda rolling var. Yazıp durup burda insanlar rolling yapıyor.6 yilda 6 konu açtın mi acaba
Benle takıldısenin ne ara 8k mesaj oldu yav en son gorduğumde 4k idi
Kundaklama ya devam etsinler elbett birgün bizimde puslu bı gecemiz olurO değilde her başlıkta bu saatlerde bi kaos yaşanıyor 2-3 kişi kundakliyo senin ortamı 😅😅😅
Boş yapma kardeşimKardesim sen bak konuna. Burda rolling var. Yazıp durup burda insanlar rolling yapıyor.
Özele birşey yazdım abi bakma imkanın oldu mu. (para konusu değil)Kundaklama ya devam etsinler elbett birgün bizimde puslu bı gecemiz olur
Fena sohbet muhabbet vardı ya, 2-3 gündür kendimi geri çektim, anasını satim hayat durdu o ara,evdekilerle bile papaz olmuştum, diğer konuyu 12k yaptik,o ara artmıştır,sen sayilari mi takip edion omk hahah😅😅senin ne ara 8k mesaj oldu yav en son gorduğumde 4k idi
aman hocam tadımız kaçmasınsavasmayin sevişin diyecemde burda olmucak o🤣🤣🤣
yok la dikkatimi çekiyo bazenFena sohbet muhabbet vardı ya, 2-3 gündür kendimi geri çektim, anasını satim hayat durdu o ara,evdekilerle bile papaz olmuştum, diğer konuyu 12k yaptik,o ara artmıştır,sen sayilari mi takip edion omk hahah😅😅