- 14,089
- 7,681
- 113
Seni genelde aktif kod da görüyorum bende, diğer yerlede pek takılmıyonyok la dikkatimi çekiyo bazen
Seni genelde aktif kod da görüyorum bende, diğer yerlede pek takılmıyonyok la dikkatimi çekiyo bazen
yok ya bugun rollingdeydim yani 2 3 gündürSeni genelde aktif kod da görüyorum bende, diğer yerlede pek takılmıyon
Bir gol aldım ister istemez o maçtan gelecek gibi hissediyorumBarça top çeviriyor gol alan varsa olmaz daha
Yaş 19 mu kardesım üniversite falan yok muyok ya bugun rollingdeydim yani 2 3 gündür
23 araliktan beri boş yapıyoruz. Mekan belli Themekanbozkurt5353. Her daimBoş yapma kardeşim
Sen naptin kaç gündür, müzmin cenabet, hâlâ full beddua devam miBarça top çeviriyor gol alan varsa olmaz daha
Helal bra23 araliktan beri boş yapıyoruz. Mekan belli Themekanbozkurt5353. Her daim
O gol olmaz dediyse kesin olur rahat ol 😅Bir gol aldım ister istemez o maçtan gelecek gibi hissediyorum
19 da bu bilgi nerden geldi abi tekrar hazırlanıyoruz geceleri çalışıyorum 2-6 arası sonra yatışYaş 19 mu kardesım üniversite falan yok mu
İmkansız değil ama zorBir gol aldım ister istemez o maçtan gelecek gibi hissediyorum
Aynen 0a0 elde var 0 beddua seansı son sürat devamkeSen naptin kaç gündür, müzmin cenabet, hâlâ full beddua devam mi
profilde yazıyomuşYaş 19 mu kardesım üniversite falan yok mu
Ders çalış boşver buraları, buralarda ocağına incir ağacı dikilir daha beter,en kritik donemdesin çünkü ünv filan derdi19 da bu bilgi nerden geldi abi tekrar hazırlanıyoruz geceleri çalışıyorum 2-6 arası sonra yatış
Kul kaderini yaşar kral nasip artıkİmkansız değil ama zor
Bırak kardeşim kumarı o yaşlar tehlikeli oku okulunu sonra çok pişman olursun bak herkes sürünüyor reelde arkadaşlar ara sen burada öyle arada takılırsın bu bilgiyi 50 bine satıyoruz ama sana bedava19 da bu bilgi nerden geldi abi tekrar hazırlanıyoruz geceleri çalışıyorum 2-6 arası sonra yatış