- 4,112
- 1,942
- 113
Tebrikler abi
Reis konuyu bilmiyon ki ayip ediyosun suan farkında değilsinŞov yapma o zaman boş yere atıp tutma bastıysan bastın kazandıysan kazandın banane ama iyice de bokunu çıkarır gibi yalan atmayın
Yazarsın o zaman neden cevap vermedin o günde ben yazdım sana alıntılayıp cevap vermedin sen şimdi orda öyle yalan atarsan sen50k yazarsan ben 500 bastığını düşünürüm ben değil herkes öyle düşünür laf söyleyince de alınma sonraReis konuyu bilmiyon ki ayip ediyosun suan farkında değilsin
Dokunman EnisteyeEnişte Dede Cevir Enişte
50 100 500 yazmışım kime ne batar, adam gelmis bana diyo neden millete az para dagitiyon 😂 2 gunde 1.5k dağıtmışımYazarsın o zaman neden cevap vermedin o günde ben yazdım sana alıntılayıp cevap vermedin sen şimdi orda öyle yalan atarsan sen50k yazarsan ben 500 bastığını düşünürüm ben değil herkes öyle düşünür laf söyleyince de alınma sonra
Burdan birinide takip etseydin öyle kapayaydik 🤣
Enişte @Leggionaire Kızdı 300 ona gitti Yaaa50 100 500 yazmışım kime ne batar, adam gelmis bana diyo neden millete az para dagitiyon 😂 2 gunde 1.5k dağıtmışım
Ben tskip ettim seniBurdan birinide takip etseydin öyle kapayaydik 🤣
Tmm enişte herkesin kendi görüşü.. 50k basan 100 dağıtır herkesin kendi parası karışamaz kimse kapatalım konuyuYazarsın o zaman neden cevap vermedin o günde ben yazdım sana alıntılayıp cevap vermedin sen şimdi orda öyle yalan atarsan sen50k yazarsan ben 500 bastığını düşünürüm ben değil herkes öyle düşünür laf söyleyince de alınma sonra
TakiplendinizBurdan birinide takip etseydin öyle kapayaydik 🤣
Hb dost çakırı vurdular canım sıkkın dost bilirsin Çakır ölürse vadinin tadı kalmaz
Seni özlemiş dost şimdi rahatlar
2 bölüm sonra ölüyor dost sıkma canınıHb dost çakırı vurdular canım sıkkın dost bilirsin Çakır ölürse vadinin tadı kalmaz