- 8,876
- 9,606
- 113
AHAKDHAJD
AHAKDHAJD
Beni alıntılama sen uzaAHAKDHAJD
polat girer devreye İhtiyarHb dost çakırı vurdular canım sıkkın dost bilirsin Çakır ölürse vadinin tadı kalmaz
Sen bilirsin dost ben 10 kere izlediysem sen 20 hatta 22 kere izlemişsindir laz ziya hayranlığını bilirim sana saygısızlık bu alemde bir kere yapılırpolat girer devreye İhtiyar
çakır başka rollerde yerini hep korur
roller değişir karekter değişmez
nesrinnnnnSen bilirsin dost ben 10 kere izlediysem sen 20 hatta 22 kere izlemişsindir laz ziya hayranlığını bilirim sana saygısızlık bu alemde bir kere yapılır
Bu alemin kiralı sensin Enişte canın sıkılıyorsa yok say tuşuna bas keyfini yasa vede bencede öyle yap modum ne demiş roller değişir karekter değişmezSen bilirsin dost ben 10 kere izlediysem sen 20 hatta 22 kere izlemişsindir laz ziya hayranlığını bilirim sana saygısızlık bu alemde bir kere yapılır
Aramıza 2 paralık kadınları sokarsan 2 paralık muamele görürsün nesriiiinnesrinnnnn
21 kere izlemiştim
senin için bir kere daha izliyim İhtiyar
Yok be abi bizim krallığınızdan ne olacak ben 2sinin arasında ki muhabbeti bilmiyordum ben sadece gördüğümü söyledimBu alemin kiralı sensin Enişte canın sıkılıyorsa yok say tuşuna bas keyfini yasa vede bencede öyle yap modum ne demiş roller değişir karekter değişmez
Enişte kırallık parayla deyil karekter le olur oda sende varYok be abi bizim krallığınızdan ne olacak ben 2sinin arasında ki muhabbeti bilmiyordum ben sadece gördüğümü söyledim
Aynı benim kafadasin yok say geçBu alemin kiralı sensin Enişte canın sıkılıyorsa yok say tuşuna bas keyfini yasa vede bencede öyle yap modum ne demiş roller değişir karekter değişmez
o zaman aramıza kadın sokma İhtiyarAramıza 2 paralık kadınları sokarsan 2 paralık muamele görürsün nesriiiin
Evetcekilşie böylemi katılıyoruz
payfix no 1317913823
Merhablar dostumcekilşie böylemi katılıyoruz
Vay anam vay say say himmet agabeygelirse özelden ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 459114
Bunlar deli eder adamı bilmiyor sanırım yeni galibaMerhablar dostum
bune dir
Ağa sil bunu ban yersinpayfix no 1317913823