- 32,296
- 15,900
- 113
Şı uruguay da aklıma ne geldi son 3dk kala şu savasım oynadı bı maç vardı la son 4dk sayı olmamıştı o geldi aklıma varyaDedim ben nba nba dedin aldigin maca bak neyseki geldi güzel oldu
Şı uruguay da aklıma ne geldi son 3dk kala şu savasım oynadı bı maç vardı la son 4dk sayı olmamıştı o geldi aklıma varyaDedim ben nba nba dedin aldigin maca bak neyseki geldi güzel oldu
ÜzdüO zaman sana gerek kalmaz
Ben boyle hatta daha fantastik şeyler düşünüyom sonra basima galiyor o yuzden dusunme cokŞı uruguay da aklıma ne geldi son 3dk kala şu savasım oynadı bı maç vardı la son 4dk sayı olmamıştı o geldi aklıma varya
Biri üst biri alt dedi gece komedi gibi geçti ben çok içtim sandım ama harbi ortalık 56 olduÜst olmuş 30 sayı çıkmış
sa günaydın para kaldıysa gune ben baslarım dun canım sıkıldı karısıklık olduBiri üst biri alt dedi gece komedi gibi geçti ben çok içtim sandım ama harbi ortalık 56 oldu
as saSelâm aleyküm günaydın kalktık bakalım yeni günü
Denizde kum biter bizde bizde bitmez para nedir kara para aklıyozsa günaydın para kaldıysa gune ben baslarım dun canım sıkıldı karısıklık oldu
oo en sevdıgım bu hukumet oldukca gunah yok tam gaz devam dolara dokunma yeterDenizde kum biter bizde bizde bitmez para nedir kara para aklıyoz
o zaman 1 ben miyim 13 den sonra maclar baslar saplarımDenizde kum biter bizde bizde bitmez para nedir kara para aklıyoz
Gönderdim kasa kuralları biliyon.. ben kahve içeyim sen yapo zaman 1 ben miyim 13 den sonra maclar baslar saplarım
Takip eden olursa 3_4 kişiye veririzGönderdim kasa kuralları biliyon.. ben kahve içeyim sen yap
Rizeliyiz olmaz sakadirDenizde kum biter bizde bizde bitmez para nedir kara para aklıyoz
Aleyküm selamSelamun aleykum
asSelamun aleykum
Bir sorun yokforum kasıyor mu