- 17,579
- 4,944
- 113
birazdan baslıcaz bıraz mac var ama mackolıkte felan yok bılmedıgım lıge sallamayayım barı 13 de baslarız uyar mı @bozkurt5353 hep toplansınlar
Oyna aga Üsküdar a geldik bu havada rezil oluyoz, öğle namazına kadar birşeyler yaparsin belki,ortadan kaybolmusken az takip edekbirazdan baslıcaz bıraz mac var ama mackolıkte felan yok bılmedıgım lıge sallamayayım barı 13 de baslarız uyar mı @bozkurt5353 hep toplansınlar
Yapistir gelsinbirazdan baslıcaz bıraz mac var ama mackolıkte felan yok bılmedıgım lıge sallamayayım barı 13 de baslarız uyar mı @bozkurt5353 hep toplansınlar
ula duzgun mac yok sonra oynucam sovecenOyna aga Üsküdar a geldik bu havada rezil oluyoz, öğle namazına kadar birşeyler yaparsin belki,ortadan kaybolmusken az takip edek
oynucam macta gol oldu balımıOyna aga Üsküdar a geldik bu havada rezil oluyoz, öğle namazına kadar birşeyler yaparsin belki,ortadan kaybolmusken az takip edek
Kazanda sovmeyiz, yakalanirsam aforoz ederler aile dostumuzdan birini kaybettik,namazi kilincak 1 saat sonra, taziyeye kalmicam ama giderim diyordum yok ya yüreğim kalmadı insanlr cok kötü kactim bende şimdiula duzgun mac yok sonra oynucam sovecen
Namazi kil oyle gelKazanda sovmeyiz, yakalanirsam aforoz ederler aile dostumuzdan birini kaybettik,namazi kilincak 1 saat sonra, taziyeye kalmicam ama giderim diyordum yok ya yüreğim kalmadı insanlr cok kötü kactim bende şimdi
Aynen knka, basket sallasan takibi keyifli olurNamazi kil oyle gel
Yok la macAynen knka, basket sallasan takibi keyifli olur
13 bekliyomAynen knka, basket sallasan takibi keyifli olur
Oo haadi hadi13 bekliyom
TmmAga @Explosen16 den sonra sıra bende he, dünden sözün vardı @bozkurt5353 , alkolü attiysan vucuttan
GünaydınGünaydin herkese
GünaydınGünaydin herkese
Nasıl yaparsanız ben bakarım aradabirazdan baslıcaz bıraz mac var ama mackolıkte felan yok bılmedıgım lıge sallamayayım barı 13 de baslarız uyar mı @bozkurt5353 hep toplansınlar
Güney Kore var 13 te,ilk yari sonunda yetiştirim benYok la mac