- 3,376
- 5,479
- 113
Benim kedi var ağa çok sevimli kuyruksuz yavru iken buldum çok tatlı seviyorum hayvanları.. birde hasky var mavi gözlü Sibirya kurduBende mac veriyim tutarsa kedilere sokak hayvanlarina mama al 😍
Benim kedi var ağa çok sevimli kuyruksuz yavru iken buldum çok tatlı seviyorum hayvanları.. birde hasky var mavi gözlü Sibirya kurduBende mac veriyim tutarsa kedilere sokak hayvanlarina mama al 😍
Insanlardan daha tatlı ve masum 😁 bendede vardi scottish fold öldü ..Dost çok tatlı be Ekli dosyayı görüntüle 444028
İnsan bı zaman sonra bı parçası gibi oluyor ben düşünmüyorum bile yokluğunu valalhi çok üzülürüm yaşlandı baya ama ne bileyim düşünmek istemiyorumInsanlardan daha tatlı ve masum 😁 bendede vardi scottish fold öldü ..
Bidahada kedi almadim beslemedim
Ah be keşke gelsem iyi olurda bu aralar pek hareket edemiyor hastane kontrollü var 2 güne bı nerdeyse.. inşallah birgün yan sen gelirsin ya ben cansınIzmire duserse yolun, hipodroma gidelim , bi altılı vuralım
Malesef dost , cok akilliydi tuvaletini kumuna yapardı, kumlugun kapısı kapaliyken resmen gel aç diye beni durtuyoduİnsan bı zaman sonra bı parçası gibi oluyor ben düşünmüyorum bile yokluğunu valalhi çok üzülürüm yaşlandı baya ama ne bileyim düşünmek istemiyorum
Allah büyüktür, ben bi nba kuponu yapip kaçıyorum bol sanslar hepinize, geceniz güzel olsunAh be keşke gelsem iyi olurda bu aralar pek hareket edemiyor hastane kontrollü var 2 güne bı nerdeyse.. inşallah birgün yan sen gelirsin ya ben cansın
Bol sanslarAllah büyüktür, ben bi nba kuponu yapip kaçıyorum bol sanslar hepinize, geceniz güzel olsun
Fark 30 barem ayniUla hadi yeter yedekleri ne zman alicak
Bol şanslar şans seninle olsun kendine iyi bak arada gel konuyaAllah büyüktür, ben bi nba kuponu yapip kaçıyorum bol sanslar hepinize, geceniz güzel olsun
29 suan inmisti baya da ev cok ucluk atti yinde fena degilBasket ne durumda bakalım