- 17,162
- 6,128
- 113
Bende de 1 yaşında tekir var 10 günlük iken vetenere gitti diye annesi kabul etmemiş 28 yıllık hayatımın en doğru kararı onu sahiplenmek
Yok be bunun gelmesi lazim takimlari tqniyorumTek çift desek son saniye bakardım
Hayvan sevgisi iyidir ya bazen bakarsın dersin ne masum şey .. insanlar değişti ya her pislik varBende de 1 yaşında tekir var 10 günlük iken vetenere gitti diye annesi kabul etmemiş 28 yıllık hayatımın en doğru kararı onu sahiplenmek
Maalesef her gün onlara zulüm edenleri görüyoruz bela okumaktan dilimde tüy bitti Allah helak etsin hepsini inşallahHayvan sevgisi iyidir ya bazen bakarsın dersin ne masum şey .. insanlar değişti ya her pislik var
35 olmuş fark ne kadar atarsa iyi hesak depin.. bırakmadı maçı ilgincYok be bunun gelmesi lazim takimlari tqniyorum
Sorma dep cok cok formda fark 23 lere kadar indi bide35 olmuş fark ne kadar atarsa iyi hesak depin.. bırakmadı maçı ilginc
Duş al aga,benden beterleri de varmış 😅Sorma dep cok cok formda fark 23 lere kadar indi bide
Ne alaka la seninkide gelmedi benimkideDuş al aga,benden beterleri de varmış 😅
Kanka alavere dalavere ya bunlar demirorenden beter vermezler ikramiyeDost mariobet sağlam en az 6_7 senedir oynuyorum ödemeler sorunsuz . Yılbaşı bileti aldım 44 tane.. tam bilet 1000 puan.. 1000 TL 1000 puan Ekli dosyayı görüntüle 444033
Handikao 38.5 mu aldıkYok be bunun gelmesi lazim takimlari tqniyorum
Yok 28 yav ev 40 sayi atti o kadar farka ragmen cok fena ucluk girdi olmadi kusura bakmaHandikao 38.5 mu aldık
Site sağlam bileti boş verKanka alavere dalavere ya bunlar demirorenden beter vermezler ikramiye
Benden de beteri varmis o yüzden dedim kendimi kattığım icin 😅,ot bitmiyo neye deysen la😅,profilde de sergen var adamın vay haline demek kiNe alaka la seninkide gelmedi benimkide
Canın sağolsun sağlık olsun.. gelirim birazdan az işim vsrYok 28 yav ev 40 sayi atti o kadar farka ragmen cok fena ucluk girdi olmadi kusura bakma
Benden de beteri varmis o yüzden dedim kendimi kattığım icin 😅,ot bitmiyo neye deysen la😅,profilde de sergen var adamın vay haline demek ki
Aha sor dayiyaBoston attığı herşey girfi
EyvallahCanın sağolsun sağlık olsun.. gelirim birazdan az işim vsr
Sergen mi o profildeki ben onu şey sanıyordum şu sağ saglimdeki küfür eden adamBenden de beteri varmis o yüzden dedim kendimi kattığım icin 😅,ot bitmiyo neye deysen la😅,profilde de sergen var adamın vay haline demek ki