Abraham a dayanan kari herseye dayanir 😂Rosita abraham ne vuruyodu ona ama beton gibi
Abraham a dayanan kari herseye dayanir 😂Rosita abraham ne vuruyodu ona ama beton gibi
Kanka hatlar karisti, cakirom biraz 😄Sen Megani diyon yaw benim dediğim erkek trasli hatun🤣
Abraham beton mikseringibi vuruyodu kariya jiletttAbraham a dayanan kari herseye dayanir 😂
Cok asılma agamO saatte alalım tmm .. 1. Yarı 128 üst
Ne anlatıyor buAbraham beton mikseringibi vuruyodu kariya jilettt
Rositaya vurmayan bi Eugune kaldı zaten 🤣Abraham beton mikseringibi vuruyodu kariya jilettt
Abraham i tanisan keske dostNe anlatıyor bu
Abraham mala vururken izliyodu garibim 😁Rositaya vurmayan bi Eugune kaldı zaten 🤣
Eugin filmde hic vurmuyor mu malaAbraham mala vururken izliyodu garibim 😁
Fantezisi izlemekti inkar etmiyordu ki 🤣Abraham mala vururken izliyodu garibim 😁
Vurmuyo pic neganin adami oluyo ama sonradan ricke yardkm.ediyor negani vuruyolar 😄Eugin filmde hic vurmuyor mu mala
Onu boş gecmemisler stefani diye birine bide zenci hatuna vurdu abisi oda bakir bitirmedi diziyi 🤣Eugin filmde hic vurmuyor mu mala
Sonlarsa baya sinir oldum lavuga , ama sonradan adamligini gosterdiFantezisi izlemekti inkar etmiyordu ki 🤣
Valinin gurubundaki bi kiz var onla samimi vurur diye dusunuyordum ona yazik cocuguya mala vurmayarak diziyi bitiriyorVurmuyo pic neganin adami oluyo ama sonradan ricke yardkm.ediyor negani vuruyolar 😄
Neganin yanındaki havalari bombaydi adamın 🤣Sonlarsa baya sinir oldum lavuga , ama sonradan adamligini gosterdi
Filme tekrar baslatcaniz aq 😄Neganin yanındaki havalari bombaydi adamın 🤣
Heycanjni kacirmiyim cok sey oluyo dahaValinin gurubundaki bi kiz var onla samimi vurur diye dusunuyordum ona yazik cocuguya mala vurmayarak diziyi bitiriyor
HıoooAbraham mala vururken izliyodu garibim 😁