Abi cidimisin cocuk nasil bisi cikar hayal edemiyorum suanHele bekle misonla cocuklari olcak ahahahah
Abi cidimisin cocuk nasil bisi cikar hayal edemiyorum suanHele bekle misonla cocuklari olcak ahahahah
Ahaha 😁😁 bebek gibi bebek sarışın prensesAbi mukemel bisi ya o kadin bakarak 3 kere adami ayak ustu neyse
Aga heyecanını kacirmiyim tadi kalamzAbi cidimisin cocuk nasil bisi cikar hayal edemiyorum suan
Sormaya kadina denk gelmemek icin dua ediyorum izlerken agir tahrik oluyorumAhaha 😁😁 bebek gibi bebek sarışın prenses
Tamam ben sabaha kadar 10 bolum izlerim artik hshshsjajnsAga heyecanını kacirmiyim tadi kalamz
Nereye ne yazsam yasak cami ye döndü ortam.. ağa biz kumarbaz içen adamız ağzımızdan çıkıyor bazen ters laf bazen kaybediyoruz yüklü az tolerans olmalıGelip simdi havlayan yok ne kadar rahat burda sohbet etmek
Kadin cok guzel aga yuzu gozu 😁 herseyi tepeden tirnaganaSormaya kadina denk gelmemek icin dua ediyorum izlerken agir tahrik oluyorum
Bosver , muhabetimizi burda ederiz, hangi konuda ne yazsak cekemeyen oluyor, paraliyiz diye herhaldeNereye ne yazsam yasak cami ye döndü ortam.. ağa biz kumarbaz içen adamız ağzımızdan çıkıyor bazen ters laf bazen kaybediyoruz yüklü az tolerans olmalı
Abi dur sende yangina benzinle gidiyon yeni yila cenabet sokacan bizi jsjshshsjansnsbsjjsjsjsKadin cok guzel aga yuzu gozu 😁 herseyi tepeden tirnagana
Kadin bebek bebek,rickin eski karisi kaşardı zaten, rickin dostuna veriyordu , rickin kizi dostundan 😄Abi dur sende yangina benzinle gidiyon yeni yila cenabet sokacan bizi jsjshshsjansnsbsjjsjsjs
Ne yapalım ağa kod mu paylaşalım bütün gün heral de muhabbet edicez konularda konuda bakıyoruz spinnfeebet hem muhabbet ne olacak yazsaak anlamadımKadin cok guzel aga yuzu gozu 😁 herseyi tepeden tirnagana
O kari o fizikle o.cocugu nasil cikari anlamadim tam bir firildak di kari shane vere vere geberdiKadin bebek bebek,rickin eski karisi kaşardı zaten, rickin dostuna veriyordu , rickin kizi dostundan 😄
Sasa mi o jsjshahahhaDizinin tadı Neganin gelişiyle başka boyuta taşınmıştı 🤣 En uyuz olduğumda adını unuttum da sonradan yürek yemiş gibi olan kısa saçlı hatundu kocası öldükten sonra benliğini keşfetti hatun 🤣
Rosita favorimdi 🤣Kadin bebek bebek,rickin eski karisi kaşardı zaten, rickin dostuna veriyordu , rickin kizi dostundan 😄
Glenin sevgilisi unuttum ismini kaşarın gtu kalktiDizinin tadı Neganin gelişiyle başka boyuta taşınmıştı 🤣 En uyuz olduğumda adını unuttum da sonradan yürek yemiş gibi olan kısa saçlı hatundu kocası öldükten sonra benliğini keşfetti hatun 🤣
Rosita abraham ne vuruyodu ona ama beton gibiRosita favorimdi 🤣
Sen Megani diyon yaw benim dediğim erkek trasli hatun🤣Glenin sevgilisi unuttum ismini kaşarın gtu kalkti