Neden sevindin dost açıklar mısınIyi bakalim sevindim adina dost cok iyi
Neden sevindin dost açıklar mısınIyi bakalim sevindim adina dost cok iyi
Iyi bakalim sevindim adina dost cok iyi
Sağolun umarım tamamen kurtulurum bir gün..geçmiş olsun güzel haberler gelir umarım
Dost adam hapse mi girsin ne istiyonNeden sevindin dost açıklar mısın
As abi iyisindir inşallahSelâm aleyküm naparsiniz beya ölmedik daha
Sevincimizi kutlayalım o zaman dost Bozkurt yapsın seklınıDost adam hapse mi girsin ne istiyon
İyiyim şükür bu güne sen nasılsın?As abi iyisindir inşallah
Yapalım bı rolling sen yap .. kasa vereyim tek maç tek maç gidelimDost adam hapse mi girsin ne istiyon
Olur dost yapalimYapalım bı rolling sen yap .. kasa vereyim tek maç tek maç gidelim
Şükür abi iyi olmaya çalışıyorum iş yok güç yok öyle bonus kovalıyoruz 😂İyiyim şükür bu güne sen nasılsın?
Hadi bakalım bol şanslarOlur dost yapalim
Telefon çekmiyor burada bı misafirliğe geldim payco ile atacaktım SMS gelmez böyle.. IBAN atayım mı?Olur dost yapalim
Olur dost farketmezTelefon çekmiyor burada bı misafirliğe geldim payco ile atacaktım SMS gelmez böyle.. IBAN atayım mı?
Yada az bekle bı dışarı çıkayım payco atayımOlur dost yapalim
İyi o zaman IBAN yaz banaOlur dost farketmez
Dost başka adam düşünürsen yaz çekinme butre portakal da vitaminken enişte 20 adım başarılı roll yapıyoduYapalım bı rolling sen yap .. kasa vereyim tek maç tek maç gidelim
22 mi kesmez bizi 😀Pardon 22
Eniste sen rollde mi yapiyon ben sadece slot ceviriyon saniyodumDost başka adam düşünürsen yaz çekinme butre portakal da vitaminken enişte 20 adım başarılı roll yapıyodu