- 14,426
- 4,744
- 113
23 de olabilir eniştePardon 22
23 de olabilir eniştePardon 22
Enişte başkasına roll yaptımı kazanır kendi hep 50 oran oynuyor yoksa borcumuz 60 bin değil 600 bin olurdu22 mi kesmez bizi 😀
Bu forumda ilk rollcüler bizdik dost chatten roll yapardıkEniste sen rollde mi yapiyon ben sadece slot ceviriyon saniyodum
Hoş geldinReis bol şans. Parola themekanbozkurt5353
Aleyküm selam hoş geldin sağolSelamün aleyküm şansınız bol olsun
Bol sans abiRolling gidişata göre durucaz konuda aktif olan herkes öldül alacak.. kasa verildi hedef 3_4k civarı.. herkese ödül var aktif olanlardan
Ozmn saqlam sponsor ilazımm sana😂Enişte başkasına roll yaptımı kazanır kendi hep 50 oran oynuyor yoksa borcumuz 60 bin değil 600 bin olurdu
Naptin mahkeme olayını reisAleyküm selam hoş geldin sağol
Erhanbey22 diye bir sahtekar vardı eski üyelerden o alıştırdıOzmn saqlam sponsor ilazımm sana😂
22 de durduran nedir merak ettim 😂🙄
İleri tarihe ertelendi kurtulduk gibi durum o şuanNaptin mahkeme olayını reis
Dogrudur dost birazdan basliyozBu forumda ilk rollcüler bizdik dost chatten roll yapardık
Takip edemicem kusura bakma dost inşallah kazanırsınız Kutsi KutsiRolling gidişata göre durucaz konuda aktif olan herkes öldül alacak.. kasa verildi hedef 3_4k civarı.. herkese ödül var aktif olanlardan
Saqlam sahtekarmış iyi aşılamış😂😂Erhanbey22 diye bir sahtekar vardı eski üyelerden o alıştırdı
Öyle sen neden g değil q kullanıyorsun dost ergenlikte emotional mıydın yoksaSaqlam sahtekarmış iyi aşılamış😂😂
İnşallah çözülür en kısa sürede reisİleri tarihe ertelendi kurtulduk gibi durum o şuan
Bol şanslar reisDogrudur dost birazdan basliyoz