- 7,434
- 3,989
- 113
Ilginc amatorun de amatoru bunlar zaten1.5dk sonda 2 sidir yok depide baremde bitirdiler 14.5 du oda
Ilginc amatorun de amatoru bunlar zaten1.5dk sonda 2 sidir yok depide baremde bitirdiler 14.5 du oda
Yemin ederim sigara içe içe bir oldum yok olmuyor1 haftadır yapıyoruz totem osura osura, artık mecal kalmadı 😅
Kanka seni vururum he maclar oynanirken yoksun kupon yatinca damliyosun 🗡🗡@bozkurt5353 sıradaki kim hemen slota gitme 😅
Knka değişik seyler deniyorum da yine olmuyo 😅, belki sesim çıkmazsa hedef olur gene olmuyoKanka seni vururum he maclar oynanirken yoksun kupon yatinca damliyosun 🗡🗡
Ama rolling sahibine ayip kanka adam 2 kisiyle sayiyo aqKnka değişik seyler deniyorum da yine olmuyo 😅, belki sesim çıkmazsa hedef olur gene olmuyo
benim elimde değilki beklemez kimse taze para lazım milleteCok yanlis saatte aldin sazı eline senin kalemin 3 teydi dinlemedin kardesini @JoeQuanqa
Demekki cenabetlkk bende degilmis aw, her türlü gumluyozAma rolling sahibine ayip kanka adam 2 kisiyle sayiyo aq
Sen degil senin yerine baskasi yapicaktibenim elimde değilki beklemez kimse taze para lazım millete
Hayırlısı olsun reisbenim elimde değilki beklemez kimse taze para lazım millete
Olur oyle seyler takma kafayaBizimkilerlede kavga ettim 1 saat evvel, hiç keyfim yok aq
Knka çekilmiyor ya bu telefon, kumar kavgası filanOlur oyle seyler takma kafaya
Müzmin bekarlık zor dost ayrı eve çıkma vakti geldiBizimkilerlede kavga ettim 1 saat evvel, hiç keyfim yok aq
La olum sende gostere gostere yapmaKnka çekilmiyor ya bu telefon, kumar kavgası filan
Açlıktan ölürüz bu seferde zaten 5 kuruş yokMüzmin bekarlık zor dost ayrı eve çıkma vakti geldi