- 14,405
- 4,743
- 113
Yemin ederim bende annemle kavga ettim babamada sigara almıştım sinirlendim onuda aldım babam diyor ki kendine ev bak ama bende ne iş var ne güçBizimkilerlede kavga ettim 1 saat evvel, hiç keyfim yok aq
Yemin ederim bende annemle kavga ettim babamada sigara almıştım sinirlendim onuda aldım babam diyor ki kendine ev bak ama bende ne iş var ne güçBizimkilerlede kavga ettim 1 saat evvel, hiç keyfim yok aq
Yaw şuraya bi geldik mi tel saatlerce elimizde kalıyor, oradan da anlıyorlar bu boklarda olduğumuzuLa olum sende gostere gostere yapma
Yav kardesim insan babasina aldigi seyi geri alirmi 😂Yemin ederim bende annemle kavga ettim babamada sigara almıştım sinirlendim onuda aldım babam diyor ki kendine ev bak ama bende ne iş var ne güç
Bu mevzulardan seninde dimiYemin ederim bende annemle kavga ettim babamada sigara almıştım sinirlendim onuda aldım babam diyor ki kendine ev bak ama bende ne iş var ne güç
Aga cekilicen odana oyle yapcan o zaman veya yapmican burda roll kovalicam diye ne ailenle arani kotu yapiyosunYaw şuraya bi geldik mi tel saatlerce elimizde kalıyor, oradan da anlıyorlar bu boklarda olduğumuzu
Bir an sinirleniyorum gözüm hiçbirşey görmüyorYav kardesim insan babasina aldigi seyi geri alirmi 😂
Bu kumarı bıraksam bir işe girsem herşey iyi olacak ama bırakamıyorumBu mevzulardan seninde dimi
Aga en kotusude olsa aile herseydir gidince anliyosunuz bence alabildiginiz kadar alttan alin . Cok komik gelicek ileride emin olBir an sinirleniyorum gözüm hiçbirşey görmüyor
Kafada bitirmezsen, işe girince de devam edersinBu kumarı bıraksam bir işe girsem herşey iyi olacak ama bırakamıyorum
Harbi yav aile evinde olmuyor bu iş 4 5 kisi eve cikalim en iyisiAga cekilicen odana oyle yapcan o zaman veya yapmican burda roll kovalicam diye ne ailenle arani kotu yapiyosun
Bursa ya gidek @bozkurt5353 un yanınaHarbi yav aile evinde olmuyor bu iş 4 5 kisi eve cikalim en iyisi
Ben gelirim sigortalı iş olursaBursa ya gidek @bozkurt5353 un yanına
Bu isler oyle kafada bitirmeyle olmuyo bazi seylerle kendin mucadele edemiyosun destek lazim ben denedim olmuyo cunku . Bu aliskanligin yerine baska aliskanlik koymadigin surece ayni tas ayni hamamKafada bitirmezsen, işe girince de devam edersin
Yok paso kumar olurBen gelirim sigortalı iş olursa
Kimse kirA vermez rolling yapmaktan aqHarbi yav aile evinde olmuyor bu iş 4 5 kisi eve cikalim en iyisi
Destek derken psikolojik destek ya da Yeşilay la da olmuyo, en azından bende olmadıBu isler oyle kafada bitirmeyle olmuyo bazi seylerle kendin mucadele edemiyosun destek lazim ben denedim olmuyo cunku . Bu aliskanligin yerine baska aliskanlik koymadigin surece ayni tas ayni hamam
Harbi ev tutar bize kirayi oder aylik erzak getirirBursa ya gidek @bozkurt5353 un yanına
Çözümünü yazdim altaKimse kirA vermez rolling yapmaktan aq