- 17,579
- 4,944
- 113
2 3
Herkese selamlar, bol şanslar, bol kazançlar dilerim..
Aleyküm selam hoş geldinizMerhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım bol şans diliyorum takipteyim
asHerkese selamlar, bol şanslar, bol kazançlar dilerim..
sen dost şu konusa 1 kişiden daha güven verdinYok kirve. Çok şükür öyle pis bir karektere sahip değilim. Fazla uzun değil burada olmam ama. Bı yamuk hareketim olmamış daha kimseye. Olmazda Allahn izniyle
aleyküm selam sabriğğğHerkese selamlar, bol şanslar, bol kazançlar dilerim..
Senin banlanma sebeplerin var para istemeleri banlanan kullanicilarda gördümYok kirve. Çok şükür öyle pis bir karektere sahip değilim. Fazla uzun değil burada olmam ama. Bı yamuk hareketim olmamış daha kimseye. Olmazda Allahn izniyle
MerhabalarMerhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım bol şans diliyorum takipteyim
beklemedeyimSenin banlanma sebeplerin var para istemeleri banlanan kullanicilarda gördüm
Anlamadımsen dost şu konusa 1 kişiden daha güven verdin
Ben daha önce hiç ban yemedim. Yani şimdi 200 kasa dediğim için bu ban sebebi mi ?Senin banlanma sebeplerin var para istemeleri banlanan kullanicilarda gördüm
Ben yanlış görmüşüm tmmBen daha önce hiç ban yemedim. Yani şimdi 200 kasa dediğim için bu ban sebebi mi ?
Aga umarım bu gelir ya zarar çıksın mk, @bozkurt5353 snsimi skm aga ya kusura bakma1.adım nogoom mısır 2.lig
mac 1.5 üst
Canın sağolsun eline sağlık olsunAga umarım bu gelir ya zarar çıksın mk, @bozkurt5353 snsimi skm aga ya kusura bakma
Sadece bir defa kod çevrimi yaptım. Yardımcı olacak biri varmı dedim mesajlarda shellac ti sanırım. Banlanma sebebidir dedi. Bende pardon dedim canıma ayiktim.. bu dediğimde banlanma sebebiyse kimse kusura bakmasın bilmiyordum. Konuyla alakalıdır diye dedimBen yanlış görmüşüm tmm
Bol şanslar Kürşat1.adım nogoom mısır 2.lig
mac 1.5 üst
bugün içimde bi his var 200ü 5k yapacak gibi bi his anlamadım bendeCanın sağolsun eline sağlık olsun