- 32,008
- 15,766
- 113
önemli değil ama bida olmasınAga umarım bu gelir ya zarar çıksın mk, @bozkurt5353 snsimi skm aga ya kusura bakma
önemli değil ama bida olmasınAga umarım bu gelir ya zarar çıksın mk, @bozkurt5353 snsimi skm aga ya kusura bakma
Aleyküm selam hoş geldin rizeliselamun aleyküm bol şanslar dilerim
hoşbulduk rizeli kardeşim rol mü var şuanda ve varsa katılabilir miyimAleyküm selam hoş geldin rizeli
200 u 5 k yap 100 çekte kalmis olabilir,bu ara hep duydugumuz laflarbugün içimde bi his var 200ü 5k yapacak gibi bi his anlamadım bende
Diye diye daha rolling kazanan olmadı olan bizim 5k ya oldubugün içimde bi his var 200ü 5k yapacak gibi bi his anlamadım bende
Tabi katılım her zaman var rolling muhabbet karışık ilerliyoruzhoşbulduk rizeli kardeşim rol mü var şuanda ve varsa katılabilir miyim
Ondan sonra bende 😂Rolling var bitsin sen yap
asselamun aleyküm bol şanslar dilerim
kim yapıyor rol ü hocam katılayım hesaplar tam takır belki şans gülerTabi katılım her zaman var rolling muhabbet karışık ilerliyoruz
Aga sende de sans yoksaBize de şans verin ağalar
lo hakiki para ile200 u 5 k yap 100 çekte kalmis olabilir,bu ara hep duydugumuz laflar
Bol şanslar dostumBen moneytrain oynuyorum naparsanız yapın Ekli dosyayı görüntüle 453433
kardo bunlar benim gibi oynamıyorki önüne gelen 100tekme diye basıo lar ama ben kalbimle oynuyorum küt kütDiye diye daha rolling kazanan olmadı olan bizim 5k ya oldu
Şöyle bir ekranım olsa miami biletimi almıştım bileBen moneytrain oynuyorum naparsanız yapın Ekli dosyayı görüntüle 453433
gazoz kapağının içinde x ler mi varBen moneytrain oynuyorum naparsanız yapın Ekli dosyayı görüntüle 453433
Koddan degildir umarimBen moneytrain oynuyorum naparsanız yapın Ekli dosyayı görüntüle 453433