- 7,434
- 3,989
- 113
Eniste yapsin bugun ilk yari kg var bulur 1 adimda ucarizGelsinde yapayim bir roll dha demi dost
Eniste yapsin bugun ilk yari kg var bulur 1 adimda ucarizGelsinde yapayim bir roll dha demi dost
Valla yamyam gibi beklesek dün beklerdik enişte muhabbet ve birazda heyecan için burdayım benSlot cevırıyorum dese yamyam gibi onu beklicek herkes ne dicek uyuyorum diyecek
3.4 oranda ilk yari kg orani yalnizEniste yapsin bugun ilk yari kg var bulur 1 adimda ucariz
Aynen dost sen güzel kaybediyorsunGelsinde yapayim bir roll dha demi dost
Eniste bizim gibi 100 200 basmaz 1 k basar aliriz parayi 45 dakikada3.4 oranda ilk yari kg orani yalniz
Ne muhabbeti para olmadan muhabbet nereye kadar herkes bakıyo ufak bir şey şans döner belki diye parası olan adamı ben burda muhabbet ederken pek görmedimValla yamyam gibi beklesek dün beklerdik enişte muhabbet ve birazda heyecan için burdayım ben
Valla heyecanli en azindan her duyguyu yasattim dün size kolay degilAynen dost sen güzel kaybediyorsun
Orası öyle ama burda illa para gelsin diyede olmaz be enişte herşey para değilNe muhabbeti para olmadan muhabbet nereye kadar herkes bakıyo ufak bir şey şans döner belki diye parası olan adamı ben burda muhabbet ederken pek görmedim
hatun da olsaydıOrası öyle ama burda illa para gelsin diyede olmaz be enişte herşey para değil
Aliyolarrr kaybediyolar aninda buraya selamin aleykum 😂😂Ne muhabbeti para olmadan muhabbet nereye kadar herkes bakıyo ufak bir şey şans döner belki diye parası olan adamı ben burda muhabbet ederken pek görmedim
Sakın kardeşim hemen hemen herkes böyle olaylarla karşılaşıyor geçen gün ben ev kirasını kumarda kaybettim tmm dedim bitti herşey bı kaç gün içinde bı şekilde çözdüm geçecek kardeş geçecek ama saliver kumarı olmuyorsa olmuyor ara ver birazSa 14 paket sigarayı sattık dedeye verdik Allaha canımı al diye yalvara yalvara eve geldim. Krediye başvurdum vermedi banka artık ne yapacağım vallahi şaşırdım kafayı yemekle yememek arasında ince çizgideyim. Şuan duygularım çok değişik sakın yanlış anlamayın içimi dökmek istedim. 1 tane arkadaşım yok buraya yazmak istedim içimi boşaltmak istedim. Konuyu başka yere çekmeyin yalvarıyorum. Zaten doluyum. Son sözüm AZRAİLDEN DAVACIYIM..
Kumbarabete soylesek bozkurtun hesabina borc roll yazmazmi 😂Neyse yapalim bir rol
Daha nasip olmadı ama öyle birşey olursa kuponu buraya atarım ne oynadıysam bende hedefe ulaşınca veririm birşey ama dediğin gibi terbiyesizlik öyle olmazAliyolarrr kaybediyolar aninda buraya selamin aleykum 😂😂
Sorun kumar değil. Benim şansın karalı bahtım hiçbir yerde işim gücüm rast gitmiyor. İş arıyorum bulsam kendime geleceğim eminimSakın kardeşim hemen hemen herkes böyle olaylarla karşılaşıyor geçen gün ben ev kirasını kumarda kaybettim tmm dedim bitti herşey bı kaç gün içinde bı şekilde çözdüm geçecek kardeş geçecek ama saliver kumarı olmuyorsa olmuyor ara ver biraz
Yapma dur@Kumbarabet Destek roll lazım ıd vereyım , sıtenın reklamı olsun