- 14,352
- 7,837
- 113
kariyerde bir sürü ilan varSorun kumar değil. Benim şansın karalı bahtım hiçbir yerde işim gücüm rast gitmiyor. İş arıyorum bulsam kendime geleceğim eminim
kariyerde bir sürü ilan varSorun kumar değil. Benim şansın karalı bahtım hiçbir yerde işim gücüm rast gitmiyor. İş arıyorum bulsam kendime geleceğim eminim
Bol şanslar dostumŞka mi sandiniz kasa kucuk yukselirsek cigara parasi atariz Ekli dosyayı görüntüle 456628
oha handıkaplı ılk yarı he vaaayŞka mi sandiniz kasa kucuk yukselirsek cigara parasi atariz Ekli dosyayı görüntüle 456628
Bol sansŞka mi sandiniz kasa kucuk yukselirsek cigara parasi atariz Ekli dosyayı görüntüle 456628
Ooo Bol şanslar abiŞka mi sandiniz kasa kucuk yukselirsek cigara parasi atariz Ekli dosyayı görüntüle 456628
Alirken 7 oldu 5 ten aliyodum yav 3 luk atti depoha handıkaplı ılk yarı he vaaay
Kral yedin odulu geldin mi 😂Bol sans
Gerideyiz flamengoŞka mi sandiniz kasa kucuk yukselirsek cigara parasi atariz Ekli dosyayı görüntüle 456628
Aw bu konuda bisey var yok tutmuyor ev 8 2 seri yapmis hala gelebikirde zordaŞka mi sandiniz kasa kucuk yukselirsek cigara parasi atariz Ekli dosyayı görüntüle 456628
Yari aldik bosa degilpato handıkap yapıo aq , cenabetlıge devam @butragueno
Yanlis yaptin kanksAw bu konuda bisey var yok tutmuyor ev 8 2 seri yapmis hala gelebikirde zorda
Her şey para değil ama 14 paket sigarayı dedeye içirtiyosun dost madem para değil prensese de içirtseydin Taksim etseydin hepsineOrası öyle ama burda illa para gelsin diyede olmaz be enişte herşey para değil
taksim dayı geldı aklıma sayendeHer şey para değil ama 14 paket sigarayı dedeye içirtiyosun dost madem para değil prensese de içirtseydin Taksim etseydin hepsine
O dayının ilk zamanlarını bilen nesilin yüzü gülmedi zaten dosttaksim dayı geldı aklıma sayende
Kime oynasak 3luk manyagi yapiyolar bizi yavtaksim dayı geldı aklıma sayende