- 32,008
- 15,766
- 113
Zamanı kime dost kime düşman olacağı bilinmezEvet onlar sinsi sinsi geziyorlar
Zamanı kime dost kime düşman olacağı bilinmezEvet onlar sinsi sinsi geziyorlar
Onları inlerine inip iliklerine kadar sevicezUlaa bizi 5 seven varsa 20 sevmeyen var dalavereci hırsız burda da geziyorlar ama inlerinde çıkamıyorlar meydana onların işi 7)24 beni takipteler
Yettim gari@AnosValous nerdesin hüso gel şuraya
Sirkeyi ic icBen biraz kendime geleyim gelirim sirkeli su ile duş al dedi biri
ben lo yapBen biraz kendime geleyim gelirim sirkeli su ile duş al dedi biri
Bana yapKimseye iyilik yapmayın en iyi siz olursunuz.. sanal alem iyice bunu öğretti bana
2013den beri takipteyimKonuda devamlı gördüğüm kişiler bu mesajı alıntı yapsın beyeni atsınlar.. bı ekleme yaptircam.. bı sayıyı görelim sonra ID isterim
Arada bakıyorum ama burdayiz yine deKonuda devamlı gördüğüm kişiler bu mesajı alıntı yapsın beyeni atsınlar.. bı ekleme yaptircam.. bı sayıyı görelim sonra ID isterim
Live chat vardı ordan beri takiptesin demek2013den beri takipteyim
Bu mesaj beyeni atalım sayı ya bakalımKonuda devamlı gördüğüm kişiler bu mesajı alıntı yapsın beyeni atsınlar.. bı ekleme yaptircam.. bı sayıyı görelim sonra ID isterim
MSNden beriLive chat vardı ordan beri takiptesin demek
Hos geldin kankamYettim gari
Hoş gördükHos geldin kankam
BurdayizKonuda devamlı gördüğüm kişiler bu mesajı alıntı yapsın beyeni atsınlar.. bı ekleme yaptircam.. bı sayıyı görelim sonra ID isterim
Burdayız abi*Burdayiz
Sonra görmedim demeyinKonuda devamlı gördüğüm kişiler bu mesajı alıntı yapsın beyeni atsınlar.. bı ekleme yaptircam.. bı sayıyı görelim sonra ID isterim
2012 den beri takipteyimKonuda devamlı gördüğüm kişiler bu mesajı alıntı yapsın beyeni atsınlar.. bı ekleme yaptircam.. bı sayıyı görelim sonra ID isterim