- 14,392
- 4,742
- 113
Estağfurullah ne adamlığımızı gördünUlan adam be
Estağfurullah ne adamlığımızı gördünUlan adam be
Noluo la mehmetSon olarak ta her akşam gelip artistik taslayanlar,ne derdiniz varsa gelip bana ulaşın, kimseye kafanıza göre sallamaya hakkınız yok, saygılı bi şekilde konusmak istiyorum, sabrımı taşirmayin,bu forumun en onemli özelliği saygı çerçevesinde yuruyen islerdi eskiden, şimdi bu kurali degistirtmem,varsa dertleri olan özelden ulaşsın,birazdan bilgilerimi paylaşacagim
işte cesaret işte adam gibi adamlıkSon olarak ta her akşam gelip artistik taslayanlar,ne derdiniz varsa gelip bana ulaşın, kimseye kafanıza göre sallamaya hakkınız yok, saygılı bi şekilde konusmak istiyorum, sabrımı taşirmayin,bu forumun en onemli özelliği saygı çerçevesinde yuruyen islerdi eskiden, şimdi bu kurali degistirtmem,varsa dertleri olan özelden ulaşsın,birazdan bilgilerimi paylaşacagim
Sakin ol şampiyonSon olarak ta her akşam gelip artistik taslayanlar,ne derdiniz varsa gelip bana ulaşın, kimseye kafanıza göre sallamaya hakkınız yok, saygılı bi şekilde konusmak istiyorum, sabrımı taşirmayin,bu forumun en onemli özelliği saygı çerçevesinde yuruyen islerdi eskiden, şimdi bu kurali degistirtmem,varsa dertleri olan özelden ulaşsın,birazdan bilgilerimi paylaşacagim
Hosgeldin ustad ☺İyi forumlar beyler..
Uff kafes dövüşüSon olarak ta her akşam gelip artistik taslayanlar,ne derdiniz varsa gelip bana ulaşın, kimseye kafanıza göre sallamaya hakkınız yok, saygılı bi şekilde konusmak istiyorum, sabrımı taşirmayin,bu forumun en onemli özelliği saygı çerçevesinde yuruyen islerdi eskiden, şimdi bu kurali degistirtmem,varsa dertleri olan özelden ulaşsın,birazdan bilgilerimi paylaşacagim
Hoşgeldin abiİyi forumlar beyler..
KimleUff kafes dövüşü
Nereye gidiyon dur memoSöyleyeceklerim bu kadar, hepiniz Allah'a emanet olun
Bbİyi forumlar beyler..
Ne gaza geliyon la yavasSon olarak ta her akşam gelip artistik taslayanlar,ne derdiniz varsa gelip bana ulaşın, kimseye kafanıza göre sallamaya hakkınız yok, saygılı bi şekilde konusmak istiyorum, sabrımı taşirmayin,bu forumun en onemli özelliği saygı çerçevesinde yuruyen islerdi eskiden, şimdi bu kurali degistirtmem,varsa dertleri olan özelden ulaşsın,birazdan bilgilerimi paylaşacagim
Burdayız üstadKonuda devamlı gördüğüm kişiler bu mesajı alıntı yapsın beyeni atsınlar.. bı ekleme yaptircam.. bı sayıyı görelim sonra ID isterim
Devamlı dediği dostBurdayız üstad
gene hava yapıp memetimNe gaza geliyon la yavas
Sen yokken biz vardık dost konunun ilk mesajına gidersen görürsünDevamlı dediği dost