- 7,434
- 3,989
- 113
AldimBunu da aldın mı Toledo?
AldimBunu da aldın mı Toledo?
Uyudu reis o en son telle konuştuk uykusuzmusAvanosu çağır ID versin etiket atamadım
Sinirliyim sana onurNaber bebeğim
2 kisi daha atiyoEksik varmı listede kalmasın kimse bak
Ben naptım olum avel misin ak germe beni önce benden af dile sonra sinirlenme hakkına sahip olSinirliyim sana onur
Kim? Konuda aktif olamyan da alma.. konuda devamlı gördüğüm kişilere özel bu2 kisi daha atiyo
sitesini gelip elemanı övmeside yasak olsun dost çelişkili bunlar herkesin düşüncesi kendinedir ztnSiteyle ilgili sorun ve görüşünüzü site desteğe yazın şuan ekleme yapılacak ve siteyi beyenip beyenmemek herkesin kendi görüşü.. burda bu konuları yapmayalım bı zahmet
Ne diyon olm ne içtin profilciBen naptım olum avel misin ak germe beni önce benden af dile sonra sinirlenme hakkına sahip ol
az önce bi sıçmışım kanka nasıl rahatladım anlatamamNe diyon olm ne içtin profilci
Ddd8 varya id veremiyo site girisi yok suan diyoSiteyle ilgili sorun ve görüşünüzü site desteğe yazın şuan ekleme yapılacak ve siteyi beyenip beyenmemek herkesin kendi görüşü.. burda bu konuları yapmayalım
Kim? Konuda aktif olamyan da alma.. konuda devamlı gördüğüm kişilere özel bu
Ben yokum herhalde reisSiteyle ilgili sorun ve görüşünüzü site desteğe yazın şuan ekleme yapılacak ve siteyi beyenip beyenmemek herkesin kendi görüşü.. burda bu konuları yapmayalım
Vay bee kumbarayla orti oldun hee, hele soylede gelsin bi kılıç oynuyalim @Kumbarabet DestekSiteyle ilgili sorun ve görüşünüzü site desteğe yazın şuan ekleme yapılacak ve siteyi beyenip beyenmemek herkesin kendi görüşü.. burda bu konuları yapmayalım bı zahmet
Bu Gece Nba GecesiVay bee kumbarayla orti oldun hee, hele soylede gelsin bi kılıç oynuyalim @Kumbarabet Destek
OkNe diyon olm ne içtin profilci
Arkadaşım şuan bu konuda ben ve kumbarabet arsinda bı konu siteyi sevmeyen site desteğe yazmalı burada konu benim site seçimi benim boş ver budurumu sen farklı site sevebilirsin ama yeri burası degilsitesini gelip elemanı övmeside yasak olsun dost çelişkili bunlar herkesin düşüncesi kendinedir ztn
Bu arkadasta konuda aktifBen hikayenin sonunda mi kaldım reis ya 🤣
Joe de kumbaradan ekletemiyoruz onuda alamadim sen istersen onla farkli sekilde hallet abi suan herkesin tamam bi ddd8 kaliyoSiteyle ilgili sorun ve görüşünüzü site desteğe yazın şuan ekleme yapılacak ve siteyi beyenip beyenmemek herkesin kendi görüşü.. burda bu konuları yapmayalım
La kanka napıyon en son maydanoz satmaya gidicem dedin o günden beri yazmadın hiç