- 3,376
- 5,479
- 113
@Kumbarabet Destek iyidir devamlı orda oynarım sağlam site . İyi reklam ettim bak @Kumbarabet DestekÜyelerimizin yoğun ilgisinden dolayı olabilir Hemen Kontrol Sağlıyorum
@Kumbarabet Destek iyidir devamlı orda oynarım sağlam site . İyi reklam ettim bak @Kumbarabet DestekÜyelerimizin yoğun ilgisinden dolayı olabilir Hemen Kontrol Sağlıyorum
Sende atsana reis ID neden atmıyorsunsitenin makınalar çöp
Şu eklemeler bitsin alalım sendenHala benden tenis almadın
Bizde gelekmi 🤐@Kumbarabet Destek iyidir devamlı orda oynarım sağlam site . İyi reklam ettim bak @Kumbarabet Destek
Benim çöp sitelerde hesaplar bu şekil.Sende atsana reis ID neden atmıyorsun
Aleyküm selamSelamün aleyküm hayırlı geceler bol şanslar
AsSelamün aleyküm hayırlı geceler bol şanslar
Avanosu çağır ID versin etiket atamadımOlm sakin olun 100er kağıt icin birbirinize giriceniz la
Aleyküm selamSelamün aleyküm hayırlı geceler bol şanslar
Huso uyumus olabilir 6 da kalkiyo o ise gidiyo abi ben yazdim donmediAvanosu çağır ID versin etiket atamadım
bide site kumbara la odemezOlm sakin olun 100er kağıt icin birbirinize giriceniz la
Yazdım üye adımı toledoyaYok Toledo ya atacak
Ve aleyküm selam dost hayırlı gecelerSelamün aleyküm hayırlı geceler bol şanslar
Ben hikayenin sonunda mi kaldım reis ya 🤣Avanosu çağır ID versin etiket atamadım
Eksik varmı listede kalmasın kimse bakHuso uyumus olabilir 6 da kalkiyo o ise gidiyo abi ben yazdim donmedi
10 kisiyle mi??Üyelerimizin yoğun ilgisinden dolayı olabilir Hemen Kontrol Sağlıyorum
Benim begenenlerden aldigim bu kadar sonradan gelenleri ekleyip eklememek bana dusmez abi sen soyle ben yazayimEksik varmı listede kalmasın kimse bak
Bunu da aldın mı Toledo?Yazdım üye adımı toledoya